Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten
Skiverhuur : Courchevel 1300 - Le Praz
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Courchevel 1300 - Le Praz

1450 m - 3562 m
600
24
174
Pistes: 27443810

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Courchevel 1300 - Le Praz de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Courchevel 1300 - Le Praz, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Courchevel 1300 - Le Praz hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Courchevel 1300 - Le Praz, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Courchevel 1300 - Le Praz zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Courchevel 1300 - Le Praz een ongeloofelijk skigebied aan. Courchevel 1300 - Le Praz is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Courchevel 1300 - Le Praz een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Courchevel 1300 - Le Praz te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Courchevel 1300 - Le Praz komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Vælg en butik
Kortingen het hele seizoen door
tot 50% korting
depending on shop
5% extra korting *
vanaf 4 gehuurde sets
Korting grote gezinnen
10% extra korting *
vanaf 10 gehuurde sets
Groepsaanbieding