Hoogte
1224-3245 m
Alpineskiën
120 Km
Noords skiën
67 Km
Skiliften
46
Skipistes
14292

Skiverhuur Cortina d'Ampezzo

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Cortina d'Ampezzo de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Cortina d'Ampezzo, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Cortina d'Ampezzo hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Cortina d'Ampezzo, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Cortina d'Ampezzo zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Cortina d'Ampezzo een ongeloofelijk skigebied aan. Cortina d'Ampezzo is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Cortina d'Ampezzo een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Cortina d'Ampezzo te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Cortina d'Ampezzo komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Noleggio Rental Snow Service
Noleggio Rental Snow Service
Area : --
Adres : Via 29 Maggio 11/a