Hoogte
1200-3000 m

Skiverhuur Cogolo

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Cogolo de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Cogolo, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Cogolo hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Cogolo, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Cogolo zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Cogolo een ongeloofelijk skigebied aan. Cogolo is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Cogolo een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Cogolo te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Cogolo komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Caserotti Sport
Caserotti Sport
Area : --
Adres : Via Roma 11