Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten

Skiverhuur : Boulder/Eldora

Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Boulder/Eldora

2800 m - 3300 m
Pistes: 112616

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Boulder/Eldora de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Boulder/Eldora, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Boulder/Eldora hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Boulder/Eldora, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Boulder/Eldora zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Boulder/Eldora een ongeloofelijk skigebied aan. Boulder/Eldora is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Boulder/Eldora een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Boulder/Eldora te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Boulder/Eldora komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Vælg en butik

Kinderopvang & Skilessen

Eldora Mountain Ski and Snowboard Club for children - Ski School

From: 4 years old
Openning hours: From 8.30am to 3.15pm
Tryst place: Not specified
Price for group lessons (children): $ 109 / ½ day et $ 119 / day

Snow Garden - Eldora Mountain Ski and Snowboard Club - Sneeuwtuin

Tryst place: Not specified