Hoogte
958-1630 m
Alpineskiën
30 Km
Skiliften
7
Skipistes
12117

Skiverhuur Château d'Oex

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Château d'Oex de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Château d'Oex, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Château d'Oex hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Château d'Oex, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Château d'Oex zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Château d'Oex een ongeloofelijk skigebied aan. Château d'Oex is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Château d'Oex een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Château d'Oex te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Château d'Oex komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

U wilt uw ski's huren in Château d'Oex, ontdek dan onze andere skigebieden in Alpes vaudoises : skioord Les Mosses, skioord Leysin, skioord Rougemont / Gstaad, skioord Villars-sur-Ollon. Tot ziens op de pistes.
De winkels in het skioord
Planète Sports
Planète Sports
Area : --
Adres : Grand-Rue