Skiverhuur : Charmey
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Partly Cloudy
Temperaturen
-1° / 9°
Last significant snowfall
vrijdag 08 nov.

Charmey

900 m - 1630 m
30
20
9
Pistes: 9192

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Charmey de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Charmey, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Charmey hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Charmey, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Charmey zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Charmey een ongeloofelijk skigebied aan. Charmey is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Charmey een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Charmey te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Charmey komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Vælg en butik