Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1400-2250 m
Alpineskiën
90 Km
Noords skiën
40 Km
Skiliften
19
Skipistes
815156

Skiverhuur Chamrousse

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Chamrousse de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Chamrousse, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Chamrousse hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Chamrousse, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Chamrousse zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Chamrousse een ongeloofelijk skigebied aan. Chamrousse is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Chamrousse een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Chamrousse te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Chamrousse komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

U wilt uw ski's huren in Chamrousse, ontdek dan onze andere skigebieden in Belledonne : skioord Le Collet d'Allevard, skioord Prapoutel - Les 7 Laux. Tot ziens op de pistes.
De winkels in het skioord
Arselle Sports
Arselle Sports
Area : Arselle
Adres : Domaine de l'Arselle - Village Epicéa
Fouartès Sports
Fouartès Sports
Area : --
Adres : Centre Commercial
Sgambato Shop
Sgambato Shop
Area : --
Adres : 76 Avenue Henry Duhamel