Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten
Skiverhuur : Chamrousse
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 14
Weer
Clear/Sunny
Temperaturen
-7° / -1°
Last significant snowfall
maandag 10 dec.
30 cm
Lower slopes
35 cm
Upper slopes

Chamrousse

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Chamrousse de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Chamrousse, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Chamrousse hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Chamrousse, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Chamrousse zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Chamrousse een ongeloofelijk skigebied aan. Chamrousse is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Chamrousse een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Chamrousse te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Chamrousse komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

1400 m
2250 m
90
40
19
Pistes: 815156

Kinderopvang & Skilessen

Les Marmots - Kinderopvang

From: 3 months old
Openning hours: Everyday from 9:00am- 5:30 pm
Prices: 39 € / day - 19 € / morning - 25 € / afternoon
Dining hall: yes

Club des Piou Piou - Kinderclubs

From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:15 am to 5:15 pm
Prices: from 28€ 1/2 day
Dining hall: no
Kortingen het hele seizoen door
tot 50% korting
depending on shop
5% extra korting *
vanaf 4 gehuurde sets
Korting grote gezinnen
10% extra korting *
vanaf 10 gehuurde sets
Groepsaanbieding