Skiverhuur : Chamonix les Praz
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Chamonix les Praz

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Chamonix les Praz de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Chamonix les Praz, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Chamonix les Praz hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Chamonix les Praz, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Chamonix les Praz zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Chamonix les Praz een ongeloofelijk skigebied aan. Chamonix les Praz is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Chamonix les Praz een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Chamonix les Praz te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Chamonix les Praz komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.