Hoogte
1354-2840 m

Skiverhuur Cesana Torinese

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Cesana Torinese de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Cesana Torinese, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Cesana Torinese hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Cesana Torinese, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Cesana Torinese zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Cesana Torinese een ongeloofelijk skigebied aan. Cesana Torinese is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Cesana Torinese een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Cesana Torinese te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Cesana Torinese komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Moon Mountain Company
Moon Mountain Company
Area : --
Adres : Viale 4 Novembre 35/B