Skiverhuur : Ceillac
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Mist
Temperaturen
-4° / 3°
Last significant snowfall
dinsdag 02 dec.

Ceillac

1680 m - 2450 m
5
36
13
Pistes: 7161

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Ceillac de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Ceillac, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Ceillac hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Ceillac, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Ceillac zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Ceillac een ongeloofelijk skigebied aan. Ceillac is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Ceillac een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Ceillac te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Ceillac komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Kinderopvang & Skilessen
Ecole de ski de Ceillac - Ski School
From: 4 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Price for group lessons (children): Prices not available
Club des Piou Piou - Kinderclubs
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 10 am to 5.15 pm
Prices: Prices not available
Dining hall: no