Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1730-2450 m
Alpineskiën
36 Km
Skiliften
11
Skipistes
5772

Skiverhuur Cauterêts

Cauterêts, een sportief dorp in de Pyreneeën, maar eveneens een kuuroord, is een zeer gewaardeerde wintersportbestemming onder alle freeriders. Glijden zoveel u wilt dankzij de 21 pistes voor alpineskiën, het snowpark, het street park, de skateboardbaan, sleepistes en rollerpistes... Een skivakantie in Cauterêts met vrienden of in gezinsverband combineert ontspanning en sport. Er zijn fitnesscentra (waaronder een met warmwaterbron) en de allernieuwste moderne voorzieningen. Voor het après-skiën stelt de wintersportplaats Cauterêts culturele bezoeken voor: Musée 1900, het treintje van Cauterêts, Baskische boerderij, de 'saloir' (de kaasfabriek van de Pyreneeën). En skiërs die van de natuur houden, kunnen naar het pand van het Nationaal Park en naar het natuurtheater gaan.
U wilt uw ski's huren in Cauterêts, ontdek dan onze andere skigebieden in Néouvielle : skioord Bareges, skioord La Mongie, skioord Luz St Sauveur, skioord Saint Lary Soulan PLA D'ADET. Tot ziens op de pistes.
De winkels in het skioord
Starski
Starski
Area : Centre/center
Adres : 12 Avenue du Général Leclerc