Hoogte
1465-2958 m
Alpineskiën
22 Km
Noords skiën
8 Km
Skiliften
13
Skipistes
49

Skiverhuur Canazei - Val di Fassa

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Canazei - Val di Fassa de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Canazei - Val di Fassa, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Canazei - Val di Fassa hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Canazei - Val di Fassa, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Canazei - Val di Fassa zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Canazei - Val di Fassa een ongeloofelijk skigebied aan. Canazei - Val di Fassa is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Canazei - Val di Fassa een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Canazei - Val di Fassa te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Canazei - Val di Fassa komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Northland
Northland
Area : --
Adres : Strada del Piz 15