Hoogte
2020-2751 m

Skiverhuur Boi Taull

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Boi Taull de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Boi Taull, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Boi Taull hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Boi Taull, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Boi Taull zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Boi Taull een ongeloofelijk skigebied aan. Boi Taull is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Boi Taull een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Boi Taull te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Boi Taull komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Raspa Roia
Raspa Roia
Area : --
Adres : Pla de l'Ermita Edifici Falcó n1