Hoogte
1100-1607 m
Alpineskiën
25 Km
Noords skiën
40 Km
Skiliften
17
Skipistes
7881

Skiverhuur Bellevaux - La Chevrerie

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Bellevaux - La Chevrerie de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Bellevaux - La Chevrerie, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Bellevaux - La Chevrerie hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Bellevaux - La Chevrerie, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Bellevaux - La Chevrerie zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Bellevaux - La Chevrerie een ongeloofelijk skigebied aan. Bellevaux - La Chevrerie is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Bellevaux - La Chevrerie een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Bellevaux - La Chevrerie te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Bellevaux - La Chevrerie komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Carline Sport
Carline Sport
Area : --
Adres : Les Silènes - La chèvrerie