Hoogte
1400-2500 m
Alpineskiën
100 Km
Skiliften
33
Skipistes
2120235

Skiverhuur La Mongie - Beaudéan

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is La Mongie - Beaudéan de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in La Mongie - Beaudéan, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in La Mongie - Beaudéan hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in La Mongie - Beaudéan, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van La Mongie - Beaudéan zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt La Mongie - Beaudéan een ongeloofelijk skigebied aan. La Mongie - Beaudéan is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt La Mongie - Beaudéan een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft La Mongie - Beaudéan te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar La Mongie - Beaudéan komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Aneto
Aneto
Area : Beaud‚an
Adres : 125 route des cols Montée station