Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
860-2300 m

Skiverhuur Bad Hofgastein

Bad Hofgastein is een gereputeerd en werelds dorp dat beschikt over moderne voorzieningen en de volledige infrastructuur die onvermijdelijk is voor het slagen van uw wintersportvakantie in Oostenrijk: luxe hotels, winkels waar u ski's kunt huren, restaurants,… Zoals de naam al aangeeft is Bad Hofgastein eveneens een kuuroord zodat u zich kunt ontspannen na een lange dag vol afdalingen op de 201 km pistes van het skigebied van Gastein Superskischein. Deze grote vlakten zorgen voor een gevarieerd skigebied, zelfs al is er voor sommige delen van het gebied een verbinding via een pendeldienst over de weg nodig. En ten slotte is de wintersportplaats Bad Hofgastein ook een aangenaam vertrekpunt voor vele activiteiten rondom het Noords skiën.
U wilt uw ski's huren in Bad Hofgastein, ontdek dan onze andere skigebieden in Hohe Tauern : skioord Bad Gastein, skioord Kaprun, skioord Mallnitz, skioord Obervellach, skioord Rauris, skioord Sportgastein, skioord Zell am See. Tot ziens op de pistes.
In dit skigebied,
Skiset helpt u bij het maken van de juiste keuze:
met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet
De winkels in het skioord
First Descent
First Descent
Area : --
Adres : Grillparzestrasse 2