Skiverhuur : Auron
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Mist
Temperaturen
-4° / 4°
Last significant snowfall
donderdag 26 mrt.

Auron

1250 m - 2450 m
135
18
Pistes: 216168

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Auron de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Auron, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Auron hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Auron, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Auron zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Auron een ongeloofelijk skigebied aan. Auron is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Auron een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Auron te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Auron komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Kinderopvang & Skilessen
ESF Auron - Ski School
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 6:00pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Price for group lessons (children): 30 € / morning - 36 € / afternoon
Garderie Les Oursons - Kinderopvang
From: 6 months
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Prices: 27 € / day - 17 € ½ day
Dining hall: yes
Club Piou Piou (ESF) - Kinderclubs
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9am to 1am and from 2pm to 5pm
Prices: 36€ / morning - 32€ / afternoon
Dining hall: no