Hoogte
1250-2450 m
Alpineskiën
135 Km
Skiliften
18
Skipistes
216168

Skiverhuur Auron

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Auron de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Auron, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Auron hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Auron, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Auron zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Auron een ongeloofelijk skigebied aan. Auron is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Auron een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Auron te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Auron komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

U wilt uw ski's huren in Auron, ontdek dan onze andere skigebieden in Mercantour : skioord Allos le Seignus, skioord Isola 2000, skioord Valberg. Tot ziens op de pistes.
De winkels in het skioord
Alti-gliss
Alti-gliss
Area : --
Adres : Le St Etienne