Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1100-3330 m
Alpineskiën
250 Km
Noords skiën
50 Km
Skiliften
80
Skipistes
42374016

Skiverhuur Auris en Oisans

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Auris en Oisans de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Auris en Oisans, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Auris en Oisans hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Auris en Oisans, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Auris en Oisans zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Auris en Oisans een ongeloofelijk skigebied aan. Auris en Oisans is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Auris en Oisans een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Auris en Oisans te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Auris en Oisans komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

U wilt uw ski's huren in Auris en Oisans, ontdek dan onze andere skigebieden in Les Grandes Rousses : skioord Alpe d'Huez, skioord Oz en Oisans, skioord Vaujany. Tot ziens op de pistes.
De winkels in het skioord
Vincent Sports
Vincent Sports
Area : --
Adres : Soldanelles