Skiverhuur : Auris en Oisans
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Mist
Temperaturen
-3° / 4°
Last significant snowfall
dinsdag 02 dec.

Auris en Oisans

1100 m - 3330 m
250
50
80
Pistes: 42374016

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Auris en Oisans de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Auris en Oisans, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Auris en Oisans hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Auris en Oisans, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Auris en Oisans zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Auris en Oisans een ongeloofelijk skigebied aan. Auris en Oisans is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Auris en Oisans een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Auris en Oisans te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Auris en Oisans komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Kinderopvang & Skilessen
Garderie Club Nounours - Kinderopvang
From: 2 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Prices: 28 € / day - 16 € ½ day
Dining hall: no
Club Les Marmottes Hiver - Kinderclubs
From: 18 months old
Openning hours: Everyday from 9 am to 5 pm
Prices: 10€ / hour
Dining hall: yes