Hoogte
2003-2889 m
Alpineskiën
47 Km
Noords skiën
20 Km
Skiliften
6
Skipistes
14189

Skiverhuur Arolla

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Arolla de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Arolla, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Arolla hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Arolla, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Arolla zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Arolla een ongeloofelijk skigebied aan. Arolla is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Arolla een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Arolla te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Arolla komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Bournissen Sports
Bournissen Sports
Area : --
Adres : Les Marmottes