Hoogte
1550-2560 m
Alpineskiën
63 Km
Skiliften
30
Skipistes
416165

Skiverhuur Arinsal

Arinsal, een klein dorp in het Prinsdom Andorra, is een gastvrij familieoord. Het skioord ligt in de Comallempla vallei op een hoogte van 1.467 meter, en is tevens de toegangspoort tot het natuurpark Coma Pedrosa valleien.

Het skigebied waartoe Arinsal behoort is het skigebied Vallnord Andorra, dat een hoogte van 2.560 meter bereikt en waar u kunt skiën op de 63 km pistes in de sectoren Pal en Arinsal, en op de 30 km pistes in de sector Arcalis met de Vallnord pas.

 

Het gebied is zowel geschikt voor beginners, met toegankelijke pistes, als voor experts, met talrijke rode en zwarte pistes. Terwijl liefhebbers van off-piste skiën niet worden achtergesteld met vele ongerepte gebieden, evenals de mogelijkheid om de hellingen van de Pic du Cabeyrou af te dalen die toegankelijk zijn met heli-ski. Als u liever toerskiet, is Arinsal voor u gemaakt met 5 routes van verschillende niveaus.

Qua infrastructuur en speciale zones is het domein goed uitgerust met 2 snowparks (Secteur Arinsal en Arcalis). Hier kunnen zowel beginners met aangepaste modules als professionals die komen trainen terecht. Er zijn ook verschillende gebieden gereserveerd voor freeride, boardercross, carving, jumping en twee slalom pistes. De meer verbonden skiërs kunnen gebruik maken van de verschillende WIFI zones op de pistes.

 

Het resort heeft voor elk wat wils en biedt vele activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen. U kunt gaan sneeuwschoenwandelen, rodelen of acrobrancheren. Voor de avonturiers is er een sneeuwscootertocht, Snow Retrack of zelfs een helikoptervlucht. U kunt ook yoga beoefenen of een kookles volgen.

Na het skiën houdt het resort niet op met zijn vele restaurants, skiverhuurwinkels en bars waar u kunt genieten van een moment met familie, vrienden of geliefden.

 

Voor uw skiverhuur kiest u onze Esports Rossell winkel, ideaal gelegen aan de voet van uw residentie, direct aan de piste.

U wilt uw ski's huren in Arinsal, ontdek dan onze andere skigebieden in Andorre : skioord El Tarter, skioord Encamp, skioord La Massana, skioord Ordino, skioord Ordino-Arcalis, skioord Pal, skioord Pas de la Case, skioord Soldeu. Tot ziens op de pistes.
De winkels in het skioord
Esports Rossell
Esports Rossell
Area : --
Adres : Edifici Comallemple par les pistes