Sluiten
Kosteloos annuleren tot 24 uur voor vertrek. 100% terugbetaald
Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie
Skiverhuur : Arèches
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Partly Cloudy
Temperaturen
-3° / 7°
Last significant snowfall
dinsdag 02 dec.

Arèches

1050 m - 2350 m
55
24
13
Pistes: 49114

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Arèches de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Arèches, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Arèches hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Arèches, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Arèches zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Arèches een ongeloofelijk skigebied aan. Arèches is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Arèches een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Arèches te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Arèches komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Kinderopvang & Skilessen
ESF Areches - Ski School
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 8:45am to 12:15pm and from 2:00pm to 17:45pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Price for group lessons (children): 24 € ½ day
Garderie Les Petites Frimousses - Kinderopvang
From: 18 months old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Prices: 28 € ½ day
Dining hall: no
halte-garderie "Galipette" - Kinderopvang
From: 3 months old
Openning hours: Everyday from 8am to 6pm
Prices: 9.12€ / hour
Dining hall: yes
Centre de Loisirs - Kinderclubs
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 8am to 6pm
Prices: 28 € / day
Dining hall: yes