Hoogte
650-1176 m
Alpineskiën
50 Km
Noords skiën
7 Km
Skiliften
18
Skipistes
7105

Skiverhuur Aprica

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Aprica de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Aprica, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Aprica hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Aprica, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Aprica zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Aprica een ongeloofelijk skigebied aan. Aprica is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Aprica een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Aprica te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Aprica komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Larino Sport
Larino Sport
Area : --
Adres : Corso Roma 127