Salomon

Salomon : EVOLUTION

Salomon E Kiana
Salomon E Kiana
Makkelijk te hanteren en flexibeler om vertrouwen op de piste te garanderen.
Salomon X-max XR
Salomon X-max XR
Begin met carven met de beste junior pisteski.
Salomon XDR Focus
Salomon XDR Focus

Salomon : SENSATIE

Salomon W-max 6
Salomon W-max 6
Een innoverende alpineski die snelheid en precisie combineert, waarmee je je eerste stapppen zet met carven.
Salomon W-max 8
Salomon W-max 8
Skiesters met sportief temperament zullen hun hart kunnen ophalen! De W-Max 8 is een echt speelgoed op de piste: hij is levendig, zonder zich nooit agressief te tonen.
Salomon X-max X6
Salomon X-max X6
De ultieme verhuurski om het snijden onder de knie te krijgen.
Salomon X-max X8
Salomon X-max X8
Onthul je talent op een stabiele en gecontroleerde manier op de piste. Breng je precisie op de piste naar een hoger niveau.
Salomon XDR 78 ST R
Salomon XDR 78 ST R
Optimale controle op gevarieerd terrein met de XDR 78 ST. De progressieve Rocker-vorm zorgt voor harmonieuze en ludieke ervaringen.

Salomon : EXCELLENCE

Salomon QST 85
Salomon QST 85

De nieuwe QST 85 is een All-Mountain ski die de bijzonderheid heeft om uit te blinken op de piste. Dankzij zijn houten kern en een semi-sandwich constructie, snijdt de QST 85 perfect de bochten, maar met de voordelen van een All-Mountain vorm erbovenop. Dit maakt het gemakkelijk om te skiën in alle soorten sneeuw.

Salomon X-max X12
Salomon X-max X12
De twee lagen titanium, de inserts uit koolstof en de 100% houten kern bieden een fenomenale kracht en precisie op de piste. Verleg uw grenzen tot het uiterste met een ski van minder dan 6 kg.
Salomon X-Race SC
Salomon X-Race SC
Laat uw competitiegeest de vrije loop: hetzelfde recept maar toegankelijker.
Salomon XDR 80 Ti
Salomon XDR 80 Ti
Zeg maar "Ja" voor de talrijke mogelijkheden in je skigebied, en ski de hele dag in uiteenlopende sneeuwcondities. Voor ervaren skiërs die een ski zoeken met de goede grip van een echte alpineski, maar eveneens geschikt is voor poedersneeuw. De progressieve rocker, de volledig houten kern, en de versterking van Carbon en Titanium stellen HDR 80 Ti in staat overal te schitteren.

Salomon : RIDER JUNIOR

Salomon X-Race Jr SW
Salomon X-Race Jr SW
X-RACE Jr SW is een onvervalst wapen voor jonge skibeoefenaars. Hij is voorzien van een houten kern en ABS-profielen die junior skiërs de noodzakelijke kracht en stabiliteit geven.