Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten

Nordica

Nordica : EXCELLENCE

Nordica Doberman Spitfire Pro
Nordica Doberman Spitfire Pro
De Spitfire zet de beste technologie in ten dienste van het plezier. De combinatie van een SL-spatel met een GS-chassis maakt dat de Spitfire snel is in de lijn van de helling en de bochten aanhoudt zonder u nooit in de steek te laten.
Nordica Dobermann SLC FDT
Nordica Dobermann SLC FDT
De nieuwe kern leidt tot een gewichtsafname van de ski’s (-260 gram/paar), geeft de tip en de tail kracht, en verbetert de torsiestijfheid. Het nieuwe 'Recoil Power Plate' blad, exclusief ontwikkeld met Marker, is geïnspireerd op de Marker Piston, het blad dat tijdens het Wereldkampioenschap wordt gebruikt. Het vergemakkelijkt de doorgifte van energie en maakt de ski soepel.
Nordica Astral 78
Nordica Astral 78
Astral, ontworpen voor « gemiddelde » tot « gevorderde » skiesters, is een ware all terrain-ski, speciaal ontwikkeld voor dames. Nordica heeft gewerkt aan een speciale structuur met een gewicht dat 20% lichter is, waarmee gemakkelijker over bulten en afgebakende sneeuw kan worden geskied.

Nordica : SENSATIE

Nordica Spitfire CRX Evo
Nordica Spitfire CRX Evo
De DOBERMANN SPITFIRE CRX EVO staat garant voor snelheid en controle dankzij een zeer innoverend ontwerp waarin het GS-onderstel wordt gecombineerd met een slalom-tip. Je zult versteld staan van de moeiteloze aanzet en de fantastische grip.
Nordica Transfire RTX
Nordica Transfire RTX
Ontworpen voor skiërs met een intermediair niveau die een ski willen die voldoet aan hun technisch niveau, biedt de de Transfire een grote veelzijdigheid om allerlei omstandigheden het hoofd te bieden, terwijl fouten worden vergeven om gans de dag veel plezier te kunnen hebben.
Nordica Sentra 74
Nordica Sentra 74
De Sentra 74 is ontwikkeld om de prestaties van gemiddelde skiesters te verbeteren op geprepareerde sneeuw, en manœuvres te vereenvoudigen in uiteenlopende omstandigheden, soms zelfs off-piste. Laat zich makkelijk sturen zonder enige concessie te doen aan de dynamiek en energie van een traditionele ski.

Nordica : RIDER JUNIOR

Nordica Combi Pro S
Nordica Combi Pro S