Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten

Kastle

Kastle : PREMIUM

Kastle LX 73
Kastle LX 73
De nieuwe LX 73 heeft een iets bredere Titanal ˮsandwichˮ-constructie, en is bij uitstek geschikt voor de piste. Ideaal voor gemiddelde tot ervaren skiërs die comfort en veiligheid zoeken.
Kastle LX 85
Kastle LX 85
De nieuwe LX85 beschikt over een rechte Titanal sandwichconstructie met bredere sidecuts, en is meer all mountain georiënteerd. Dit is een uitstekende ski voor gemiddelde tot ervaren skiërs die hun vaardigheden willen ontwikkelen.
Kastle MX 74
Kastle MX 74
De MX 74 is een ski die ontworpen is voor gebruik op de piste. Deze heeft zeen zeer progressieve spatel, wat Kästle ski's zo origineel maakt. Ten slotte is de MX74 zeer betaalbaar, terwijl het veel dynamiek biedt in de aaneenschakeling van korte of lange bochten.
Kastle MX 84
Kastle MX 84

De MX 84 combineert een traditionele constructie (rechte kanten, dubbele Titanalbladen) op een zeer progressieve spatel, herkenbaar door zijn vormgeving. Ten slotte is de MX 84 zeer toegankelijk en bruikbaar voor een breed publiek, terwijl het ongelooflijke prestaties verstrekt voor de meest veeleisende skiërs.