Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten

K2

K2 : EXCELLENCE

K2 Pinnacle RX
K2 Pinnacle RX
Jawel, alleen het allerbeste is goed genoeg. De Pinnacle RX is de verfijnde versie van het off-piste model van de Pinnacle, maar behoudt de bravoure van haar grote broer. De verzorgde Konic-constructie en de Nanolite-kern zijn perfect afgestemd op de geprofileerde tip en hiel van de ski, en maken van de nieuwe Pinnacle RX het middel dat de weg vrijmaakt naar de volgende fase..
K2 Turbo Charger
K2 Turbo Charger
Hoewel de Turbo Charger geen "racing-" design laat zien, is dit zonder enige twijfel een zogenaamde "Slalom-"ski: deze ski is stabiel en rust stevig op de sneeuw, en beschikt over een stugge structuur die goede steun geeft van het begin tot het einde van de bocht.
K2 Endless LUV
K2 Endless LUV
K2 innoveert met zijn nieuwe Bio Konic-kern. Dit is een houten kern waarboven de Exo Konic-constructie wordt geïnstalleerd, met een plaat van elastomeer onder de binding die uitloopt naar de uiteinden van de ski om trillingen te compenseren.
K2 Luv Machine
K2 Luv Machine
De Luv Machine is ontwikkeld om de prestaties van gemiddelde skiesters te verbeteren op geprepareerde sneeuw, en manœuvres te vereenvoudigen in uiteenlopende omstandigheden, soms zelfs off-piste.

K2 : RIDER JUNIOR

K2 Pinnacle JR
K2 Pinnacle JR
De jonge liefhebbers van poedersneeuw zullen versteld staan van de Pinnacle JR. Stabiele sidecuts, fantastische allround eigenschappen, en dezelfde controle en topprestaties waaraan zijn grote broer zijn reputatie ontleent.