K2

K2 : SENSATIE

K2 Ikonic 78
K2 Ikonic 78
Met de Ikonic 78 heeft K2 de nadruk gelegd op het leveren van topprestaties op de piste: het bewijs dat een 78mm brede ski net zo wendbaar kan zijn als smallere ski’s, en ook tolerant blijft in zachte sneeuw.
K2 Lux RX
K2 Lux RX
De Luv RX is ontwikkeld om de prestaties van gemiddelde skiesters te verbeteren op geprepareerde sneeuw, en manœuvres te vereenvoudigen in uiteenlopende omstandigheden, soms zelfs off-piste.
K2 One Luv
K2 One Luv
De K2- damesski onderscheidt zich van de andere merken vanwege zijn zeer gedempte ski-eigenschappen. De One Luv profileert zich als een zeer toegankelijke all-mountain-ski: een perfect evenwicht tussen sportiviteit en comfort!

K2 : EXCELLENCE

K2 Pinnacle RX
K2 Pinnacle RX
Jawel, alleen het allerbeste is goed genoeg. De Pinnacle RX is de verfijnde versie van het off-piste model van de Pinnacle, maar behoudt de bravoure van haar grote broer. De verzorgde Konic-constructie en de Nanolite-kern zijn perfect afgestemd op de geprofileerde tip en hiel van de ski, en maken van de nieuwe Pinnacle RX het middel dat de weg vrijmaakt naar de volgende fase..
K2 ThrilLuvit
K2 ThrilLuvit
De ThrilLUVit 85-ski van K2 is ontwikkeld voor skiesters die zowel op als buiten de piste skiën. De 85 mm brede glijder komt zowel buiten de piste als op geprepareerde pistes uitstekend tot zijn recht bij het maken van korte bochten.
K2 Turbo Charger
K2 Turbo Charger
Hoewel de Turbo Charger geen "racing-" design laat zien, is dit zonder enige twijfel een zogenaamde "Slalom-"ski: deze ski is stabiel en rust stevig op de sneeuw, en beschikt over een stugge structuur die goede steun geeft van het begin tot het einde van de bocht.

K2 : RIDER JUNIOR

K2 Pinnacle JR
K2 Pinnacle JR
De jonge liefhebbers van poedersneeuw zullen versteld staan van de Pinnacle JR. Stabiele sidecuts, fantastische allround eigenschappen, en dezelfde controle en topprestaties waaraan zijn grote broer zijn reputatie ontleent.