Head

Head : SENSATIE

Head I.Shape pro
Head I.Shape pro
De I Shape heeft veel weg van een wedstrijdski, maar is in de eerste plaats een ludieke, allround carveski voor alle omstandigheden waarmee je op de piste snel topsnelheden bereikt.. Hij ontleent zijn uitstekende prestaties aan de kortere radius waardoor naar hartelust razendsnel korte bochten kunnen worden gesneden, terwijl zijn traditionele kromming en Worldcup sandwich-constructie instaan voor reactiviteit en dynamiek.

Head : EXCELLENCE

Head Epic Joy SLR
Head Epic Joy SLR
Deze ski behoort tot de nieuwe dameslijn JOY, en heeft een speciale architectuur die naadloos aansluit op hun behoeften. Door de vederlichte kern van de skistructuur in combinatie met de Grafeen-lagen is deze ski ongelooflijk licht en sterk, een unicum in de skiwereld. Dit leidt tot een weergaloze ski-eigenschappen.
Head Isupershape Magnum SW TFB
Head Isupershape Magnum SW TFB
De technologisch zeer geavanceerde i.Supershape Magnum is de meest veelzijdige Supershape, levert eenvoudig topprestaties op de piste dankzij de KERS krachtbron en gecombineerde technologieen zoals ERA 3.0S, het super snelle race UHM C belag, de Worldcup Sandwich Construction en de Speed Rocker van de i.Supershape Magnum zetten jou achter de gaspedaal.

Head : PREMIUM

Head Premium SW TFB
Head Premium SW TFB
Zoals de naam al doet vermoeden is deze Premium ski het toppunt van HEAD op het gebied van prestaties en design; een functioneel, intelligent kunstwerk dat ondanks de CHIP Technologie ervoor zorgt dat het skiën in een mum van tijd verbetert! Tevens voorzien van het snelste belag en sandwich construction met de Metal Power Tubes en de reactieve krachtbron Intelligence CHIP Technologie. Dit is skiën op het meest geavanceerde en intelligente materiaal.
Head Prestige SW TFB
Head Prestige SW TFB
Ski’s voor de liefhebbers van kwaliteit en topprestaties. Daar waar het exclusieve design en topprestaties samenkomen.

Head : RIDER JUNIOR

Head Supershape SLR 2
Head Supershape SLR 2
Met de hoogwaardige houten kern en de nieuwe lichtere plaat leren kinderen met de Supershape SLR II sneller en vooral langer.