Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten

Head

Head : EXCELLENCE

Head Isupershape Magnum
Head Isupershape Magnum
De technologisch zeer geavanceerde i.Supershape Magnum is de meest veelzijdige Supershape, levert eenvoudig topprestaties op de piste dankzij de KERS krachtbron en gecombineerde technologieen zoals ERA 3.0S, het super snelle race UHM C belag, de Worldcup Sandwich Construction en de Speed Rocker van de i.Supershape Magnum zetten jou achter de gaspedaal.
Head Kore 93 R
Head Kore 93 R
Zijn constructie bestaat uit Grafeen aan de tip en de tail waardoor de ski lichter wordt, Koroyd in honingraatstructuur voor nog meer reactiviteit en controle, en een kern van Karuba-hout die instaat voor veerkracht en robuustheid. Kortom: Licht, reactief en prestatiegericht
Head Epic Joy SLR
Head Epic Joy SLR
Deze ski behoort tot de dameslijn JOY, en heeft een speciale architectuur die naadloos aansluit op hun behoeften. Door de vederlichte kern van de skistructuur in combinatie met de Grafeen-lagen is deze ski ongelooflijk licht en sterk, een unicum in de skiwereld.

Head : PREMIUM

Head Premium
Head Premium
Zoals de naam al doet vermoeden is deze Premium ski het toppunt van HEAD op het gebied van prestaties en design; een functioneel, intelligent kunstwerk dat ondanks de CHIP Technologie ervoor zorgt dat het skiën in een mum van tijd verbetert! Tevens voorzien van het snelste belag en sandwich construction met de Metal Power Tubes en de reactieve krachtbron Intelligence CHIP Technologie. Dit is skiën op het meest geavanceerde en intelligente materiaal.
Head Prestige
Head Prestige
Ski’s voor de liefhebbers van kwaliteit en topprestaties. Daar waar het exclusieve design en topprestaties samenkomen.

Head : SENSATIE

Head V-Shape 4S
Head V-Shape 4S
Met de LYT Tech- technologie zet Head in op zijn lichtgewicht/topprestatie-concept om het skiërs makkelijker te maken én hun heupen te ontzien.

Head : EVOLUTION

Head Easy Joy
Head Easy Joy
De EASY JOY is ontworpen als een lichte pisteski die een skiëster van intermediair niveau toelaat om zich zonder inspanning te plezieren.

Head : RIDER JUNIOR

Head Supershape SLR 2
Head Supershape SLR 2
Met de hoogwaardige houten kern en de nieuwe lichtere plaat leren kinderen met de Supershape SLR II sneller en vooral langer.