Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten

Fischer

Fischer : PREMIUM

Fischer Brillant RC4
Fischer Brillant RC4
De Brillant van de RC4-lijn bezorgt je ongeëvenaarde gewaarwordingen op de piste. De drievoudige radius en de Air Carbon TI 0,5- constructie geven deze ski een fantastische dynamiek bij het snijden van curves, een optimale stabiliteit en een moeiteloze aanzet in de bochten.
Fischer My Curv
Fischer My Curv
Met deze MyCurv-lijn wil Fischer een hoogwaardige technische pisteski aanbieden, maar met een minder exclusief toepassingsgebied dan de Racing-ski’s. Daar zijn we in geslaagd!

Fischer : EXCELLENCE

Fischer RC4 Worldcup SC
Fischer RC4 Worldcup SC
Houten kern met dubbele binnen- en buitenlaag van titaan, versterkt met Air Carbon. Het resultaat: een optimale grip van de kanten en soepele ski-eigenschappen.

Fischer : EVOLUTION

Fischer XTR Pro Mtn X
Fischer XTR Pro Mtn X
Fischer XTR Progressor
Fischer XTR Progressor
Als polyvalente pisteski, brengt de Rocker On-Piste u een uitstekende wendbaarheid en optimale grip bij het keren.
Fischer XTR RC4 Speed
Fischer XTR RC4 Speed
Met de lijnen van een slalomski, de super dynamische Carbon Ti 0.5-plaat en de On-Piste Rocker-geometrie zorgt deze ski voor een ware krachtexplosie op de piste.
Fischer XTR My Mtn 77
Fischer XTR My Mtn 77
Deze nieuwe zeer polyvalente All Mountain Rocker ski geniet van een 77 mm draagvlak en een Razorshape constructie. Hij zal alle skiërs en skiesters enorm plezieren. Een van de lichtste in zijn categorie.

Fischer : SENSATIE

Fischer XTR The Curv
Fischer XTR The Curv
THE CURV biedt een hoogwaardig technologisch pakket waarmee je uitzonderlijke prestaties met een optimale controle verricht: de Triple Rayon maakt het sturen in (korte) bochten super dynamisch, daar waar het Character Size- concept de ski afstemt op de favoriete stijl van de skiër, et het in het wedstrijdsegment gebruikte DIAGOTEXTM gelaagde carbon de ideale torsie verschaft voor elk type bocht.