Dynastar

Dynastar : SENSATIE

Dynastar Legend W80
Dynastar Legend W80
Nieuwe ervaringen Hogere telerantie met de ‘Powerdrive Inside-’ technologie, waarmee je ook nog eens je prestaties verbetert! Meer controle, meer comfort, meer zelfvertrouwen om nog beter te leren skiën! Rechte profielen onder de voet voor een fantastische ervaring, cap-structuur aan de uiteinden van de ski voor een minimaal gewicht, 5D-vormgeving voor meer skigemak.
Dynastar Legend X80
Dynastar Legend X80
Een legendarisch evenwicht Genot en prestaties op de piste in alle sneeuwcondities dankzij de allround eigenschappen van de 5D-vormgeving, de uitstekende grip van rechte profielen onder de glijder, en de tolerantie van de rocker-uiteinden met sandwich-constructie. En op de koop toe de ‘Powerdrive Inside-’ technologie voor nog meer comfort en tolerantie op elk terrein.
Dynastar Speed Zone 7
Dynastar Speed Zone 7
Gebruikmakend van de wedstrijdtechnologieën en ontwikkeld voor omstandigheden met harde sneeuw, biedt de allernieuwste SPEED ZONE 7 Classic een nieuw niveau van comfort, kracht en precisie. Deze ski is voorzien van het nieuwe principe van actieve vering: POWERDRIVE INSIDE. Kracht, rebound en herlancering maken deze ski leuk en performant. 100% pistemateriaal.

Dynastar : EXCELLENCE

Dynastar Intense 10
Dynastar Intense 10
De geheel nieuwe Dynastar INTENSE 10 is een alpineski voor dames ontwikkeld voor goede tot zeer goede sportieve skiesters die op zoek zijn naar een ski van topkwaliteit waarmee ze nog beter kunnen worden. Door de nieuwe Powerdrive Inside-technologie, onderscheidt de INTENSE 10 zich door een uitzonderlijke grip, uiterste precisie in de korte bochten en een geruststellende stabiliteit op grote snelheid.
Dynastar Legend W84
Dynastar Legend W84
Nieuwe horizons De legende nu binnen handbereik van alle liefhebsters van vlot skiën en comfort in alle sneeuwcondities, zowel op als buiten de piste. Met de talrijke voordelen van de Powerdrive-technologie gaat er een geheel nieuwe wereld voor je open.
Dynastar Speed Zone 12 Ti
Dynastar Speed Zone 12 Ti
De allernieuwste SPEED ZONE 12 Ti biedt een nieuw niveau van comfort, kracht en precisie, met een zeer veelzijdige vorm en een korte straal van 15 m. Deze ski is voorzien van het nieuwe principe van actieve vering: POWERDRIVE. Het absorbeert variaties in het terrein en elimineert instabiliteit, door de ski op de sneeuw te drukken om het contact tussen de ski en de sneeuw te bewaren alvorens een duidelijke, krachtige en dynamische versnelling aan te vatten, terwijl grip en controle worden verzekerd.

Dynastar : PREMIUM

Dynastar Mythic 97
Dynastar Mythic 97
Dynastar Speed Zone 16 Ti
Dynastar Speed Zone 16 Ti

Gebruikmakend van de wedstrijdtechnologieën en ontwikkeld voor omstandigheden met harde sneeuw, biedt de allernieuwste SPEED ZONE 16 TI, geïnspireerd op slalomski's, een nieuw niveau van comfort, kracht en precisie. Deze ski is voorzien van het nieuwe principe van actieve vering: POWERDRIVE, die functioneert als het chassis van een sportwagen. Het absorbeert variaties in het terrein en elimineert instabiliteit, door de ski op de sneeuw te drukken om het contact tussen de ski en de sneeuw te bewaren alvorens een duidelijke, krachtige en dynamische versnelling aan te vatten, terwijl grip en controle worden verzekerd. Kracht, rebound en herlancering maken deze ski leuk en performant.

Dynastar : categories_offre_ado

Dynastar Serial
Dynastar Serial
Deze freestyle-ski heeft zich reeds bewezen op de piste waar hij getuigt van een uitstekende grip. De package in combinatie met de Look XPRESS-binding behoort tot de lichtste van de markt, zonder enige concessie ten aanzien van de geleverde prestaties.