Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten

Dynastar

Dynastar : SENSATIE

Dynastar Legend X80 Classic
Dynastar Legend X80 Classic
Dynastar Speed Zone 7
Dynastar Speed Zone 7
Gebruikmakend van de wedstrijdtechnologieën en ontwikkeld voor omstandigheden met harde sneeuw, biedt de allernieuwste SPEED ZONE 7 Classic een nieuw niveau van comfort, kracht en precisie. Deze ski is voorzien van het nieuwe principe van actieve vering: POWERDRIVE INSIDE. Kracht, rebound en herlancering maken deze ski leuk en performant. 100% pistemateriaal.
Dynastar Legend W80
Dynastar Legend W80
Nieuwe ervaringen Hogere telerantie met de ‘Powerdrive Inside-’ technologie, waarmee je ook nog eens je prestaties verbetert! Meer controle, meer comfort, meer zelfvertrouwen om nog beter te leren skiën! Rechte profielen onder de voet voor een fantastische ervaring, cap-structuur aan de uiteinden van de ski voor een minimaal gewicht, 5D-vormgeving voor meer skigemak.

Dynastar : EXCELLENCE

Dynastar Speed Zone 10 Ti
Dynastar Speed Zone 10 Ti
De SPEED ZONE 10 TI beschikt over de kracht van een sandwich-structuur met een dubbel Titanal-blad, in combinatie met de controle en het comfort van de Powerdrive Piste- technologie ontwikkeld door onze Wedstrijdafdeling. Alle vereisten van alpineskiën op een verbazingwekkend lichte ski met dynamische eigenschappen dankzij de nieuwe Active Air Core-kern
Dynastar Speed Zone 9 Ca
Dynastar Speed Zone 9 Ca
De alpineski Dynastar SPEED ZONE 9 CA maakt het de geoefende skiër mogelijk optimaal te profiteren van de extra kracht, controle en het comfort van de Powerdrive Piste-technologie, ontwikkeld door de Wedstrijdafdeling.
Dynastar Intense 12
Dynastar Intense 12
De Dynastar Intense 12 is een lichte en speelse ski. Hij onderscheidt zich door een uitzonderlijke grip, uiterste precisie in de korte bochten en een geruststellende stabiliteit op grote snelheid.

Dynastar : EVOLUTION

Dynastar Intense 6
Dynastar Intense 6
Specifieke constructie van de ski die instaat voor een optimale afstemming tussen de kern en de versterkingen, en een insert van elastomeer die de oneffenheden van het terrein compenseert, en de grip en het comfort maximaliseert.

Dynastar : PREMIUM

Dynastar Speed Elite SL
Dynastar Speed Elite SL
De POWERDRIVE bestaat uit een verticaal profiel bestaand uit drie verschillende materialen: een deel van visco-elastisch materiaal dat oneffenheden van het terrein compenseert, een deel van Titanal om de prestaties te verbeteren, en het bekende ABS-deel van het profiel dat instaat voor het ski/sneeuw-contact.
Dynastar Speed Master GS
Dynastar Speed Master GS

Dynastar : RIDER JUNIOR

Dynastar Team Comp
Dynastar Team Comp
Een CAP-constructie die een kern bevat met glasvezel, waardoor de ski lichter, toleranter en wendbaarder is.