Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten

Blizzard

Blizzard : EXCELLENCE

Blizzard Brahma CA SP
Blizzard Brahma CA SP
De Brahma, uit het gamma "Bullride", heeft de bouw en de technologie van FlipCore. Hierdoor zijn deze ski's ongelooflijk gemakkelijk en prettig in het gebruik. Met 88 mm breedte onder de binding en 3 lagen Titanal is de Brahma een dynamische ski, geschikt voor all mountain / freeride.
Blizzard WRC Firebird
Blizzard WRC Firebird
Deze ski geïnspireerd op de ski’s van het wereldkampioenschap is bijzonder dynamisch; dit model samengesteld van Titanal heeft een uitermate stijve structuur en geeft 100%van jouw energie door aan de sneeuw.
Blizzard Black Pearl 88 SP
Blizzard Black Pearl 88 SP
88 mm onder de voet, met een Carbon Flipcore W.S.D.- constructie specifiek ontwikkeld voor vrouwen, en een early rise-profiel bij de tip en de tail.

Blizzard : PREMIUM

Blizzard Quattro RS
Blizzard Quattro RS
De RS Quattro is de nieuwe sterk performante ski voor pistes van Blizzard. Het omvat alle Blizzard-technologieën voor de prestaties op de piste om een perfect evenwicht te bieden tussen STABILITEIT, PRECISIE, CONTROLE en WENDBAARHEID.

Blizzard : SENSATIE

Blizzard WCR
Blizzard WCR
Een ski uit het wedstrijdsegment met een traditionele "sandwich-"constructie en Titanal-versterking, ideaal om grote bochten te "snijden".
Blizzard Alight 7.2
Blizzard Alight 7.2
Blizzard Alight 7,2 is een ski voor dames waarmee je overal en altijd doet wat je wilt. De 72mm brede glijder is wendbaar en snel, maar verschaft tevens stabiliteit en multifunctionaliteit.
Blizzard Elevate 7.2
Blizzard Elevate 7.2