Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten

Black Crows

Black Crows : PREMIUM

Black Crows Captis RT
Black Crows Captis RT
Gemiddeld draagvermogen: een 90mm brede glijder. Dubbele rocker: zeer manoeuvreerbaar, controle, goed draaivermogen. Gemiddelde klassieke camber: klassieke camber onder de voeten met gemiddeld ski/sneeuw-contact voor een uitstekende balans tussen stabiliteit en wendbaarheid. Smal toelopende kanten, en een radius van 17 meter: goed stuurvermogen in de bochten. Hij komt zeer snel en eenvoudig in beweging voor het maken van korte wendingen. De ski maakt tamelijk korte bochten.
Black Crows Deamon RT
Black Crows Deamon RT
De tegengestelde camber vereenvoudigt het draaien en geeft stuwkracht bij het maken van korte wendingen. De Titanal plaat onder twee derde van de ski staat in voor veerkracht, dynamiek, lichtgewicht en wendbaarheid. Zeer solide flex onder de voet en geleidelijk toenemend naar de tip en de tail.
Black Crows Vertis RT
Black Crows Vertis RT
Gering draagvermogen: Een 85mm brede glijder Lichte rocker: Stabiliteit, klein pivot, goede grip van de kanten, hoge ligging. Klassieke lange camber: klassieke camber onder de voeten met veel ski/sneeuw-contact voor een optimaal stuurvermogen bij het maken van alpinebochten. Korte radius (15 m) en smal toelopende glijder (85mm): Reactiviteit, optimale snelheidsoverdracht tussen de kanten, perfecte wendbaarheid bij het snijden van curves. Ski die tot zijn recht komt op de piste en bij verschillende sneeuwcondities, zeer stabiel met een supersnelle snelheidsoverdracht tussen de kanten.
Black Crows Vertis Birdie RT
Black Crows Vertis Birdie RT
Met de vederlichte kern en een nog soepeler flex in vergelijking met zijn grote broer, is de Vertis Birdie de perfecte ski voor skiesters die een toegankelijke en goed presterende pisteski zoeken.

Black Crows : Tieners

Black Crows Magnis Birdie RT
Black Crows Magnis Birdie RT
Zoals zijn naam aangeeft is Magnis een wendbare en toegankelijke ski die goed stuurt in de bochten. Hij komt zeer snel en eenvoudig in beweging.
Black Crows Magnis RT
Black Crows Magnis RT
Ski speciaal ontwikkeld voor de leeftijdscategorie van 14-18 jaar. Het is een all terrain-ski, en combineert een dubbele rocker, een traditionele kromming en een tolerante flex voor een optimale manoeuvreerbaarheid en toegankelijkheid.