Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten

Atomic

Atomic : EXCELLENCE

Atomic Redster G9
Atomic Redster G9
Dankzij de nieuwe Servotec- technologie die garant staat voor precisie bij het maken van grote bochten en een onberispelijke stabiliteit bij een hoge snelheid, is de nieuwe Redster G9 ideaal voor grote curves en het bereiken van topsnelheden op de piste.
Atomic Redster S9
Atomic Redster S9
Dankzij de nieuwe Servotec- technologie die garant staat voor extra wendbaarheid, is de nieuwe Redster S9 ideaal voor het maken van korte bochten op de piste.
Atomic Redster X7
Atomic Redster X7
Full Sidewall / Power woodcore / Titanium powered / Gestructureerde coating
Atomic Vantage 86C
Atomic Vantage 86C
Met zijn nieuwe "Prolite" constructie is de ski geheel vernieuwd en smaller geworden. Hij is dan ook lichter geworden, maar nog altijd even efficiënt. Deze nieuwe constructie maakt gebruik van een doordacht materiaalvolume, een kern van populier- en eshout, en een titanal plaat: Titanium Tank Mesh.

Atomic : PREMIUM

Atomic Redster X9
Atomic Redster X9
De Redster X-pisteski’s uit het topsegment uitgerust met de "Servotec-" wedstrijdtechnologie en voorzien van "Atomic Redster X-" multiradius kanten, houden het midden tussen de slalom en de reuzenslalom.
Atomic Cloud 12
Atomic Cloud 12
Dankzij de nieuwe Servotec-technologie die zorgt voor extra wendbaarheid, is de nieuwe Cloud 12 ideaal voor het maken van korte bochten op de piste.

Atomic : SENSATIE

Atomic Redster XM
Atomic Redster XM
Een Full Sidewall-constructie voor stuurprecisie, een kern van Power Woodcore voor optimale kracht en efficiëntie, ook op de harde ochtendsneeuw, en inserts van titaan voor een uitzonderlijke grip.
Atomic Cloud 8
Atomic Cloud 8
De Atomic Cloud 8 is een van de mondiale bestsellers voor de sportieve skiesters. Deze nieuwe generatie is lichter gemaakt zodat u minder energie verbruikt bij het skiën.
Atomic Vantage WMN X
Atomic Vantage WMN X
Net als alle Vantage X-ski’s beschikt hij over een sterkere en lichtere constructie met Carbon Tank Mesh, een ingeweven ultra stijve meshlaag die de hele ski versterkt én het gewicht verlaagt. De houten Light Woodcore-kern en de massieve Firewall profielen staan in voor een uitstekende grip.

Atomic : Tieners

Atomic Punx Five
Atomic Punx Five
De Punx Five heeft een iets rechtere lijn bij de tip en de hiel van de ski, en een kortere radius onder de voet, die overmatige grip voorkomt en een beheerste landing garandeert.

Atomic : RIDER JUNIOR

Atomic Punx JR
Atomic Punx JR
De Punx Five is de ster van de X-Games, en is de ideale ski om te beginnen op het snowpark.
Atomic Redster J4
Atomic Redster J4
Dit model biedt ook bij hoge snelheid een uitstekende grip, en helpt de jonge skiër korte en vloeiende bochten te snijden.