Atomic

Atomic : EVOLUTION

Atomic Performer XT Fibre
Atomic Performer XT Fibre
Atomic Performer XT Fibre is licht, wendbaar en multifunctioneel. Het All-Mountain Rocker profiel geeft de ski het nodige draagvermogen om vol vertrouwen in verse of bereden sneeuw te skiën.
Atomic Vantage WMN X
Atomic Vantage WMN X
Deze ski is voorzien van de gerenommeerde lichte en robuuste Vantage-constructie, en het Exo Profile voor een totaal gewichtsverlies van 20 %.

Atomic : SENSATIE

Atomic Cloud 8
Atomic Cloud 8
De Atomic Cloud 8 is een van de mondiale bestsellers voor de sportieve skiesters. Deze nieuwe generatie is lichter gemaakt zodat u minder energie verbruikt bij het skiën.

Atomic : EXCELLENCE

Atomic Redster G9
Atomic Redster G9
Dankzij de nieuwe Servotec- technologie die garant staat voor precisie bij het maken van grote bochten en een onberispelijke stabiliteit bij een hoge snelheid, is de nieuwe Redster G9 ideaal voor grote curves en het bereiken van topsnelheden op de piste.
Atomic Redster S9
Atomic Redster S9
Dankzij de nieuwe Servotec- technologie die garant staat voor extra wendbaarheid, is de nieuwe Redster S9 ideaal voor het maken van korte bochten op de piste.
Atomic Vantage X AM CTI
Atomic Vantage X AM CTI

Net als de oude Nomad Blackeye Ti, is deze Vantage X een krachtige en polyvalente ski, ideaal op de piste en off piste.

Atomic : PREMIUM

Atomic Cloud 12
Atomic Cloud 12
Dankzij de nieuwe Servotec-technologie die zorgt voor extra wendbaarheid, is de nieuwe Cloud 12 ideaal voor het maken van korte bochten op de piste.

Atomic : RIDER JUNIOR

Atomic Punx JR III
Atomic Punx JR III
De Full Cap-constructie van de Punx maakt hem vederlicht en sterk. Dit is precies wat je nodig hebt om een hoger niveau te bereiken op de rails en de jibs.
Atomic Redster J4
Atomic Redster J4
Dit model biedt ook bij hoge snelheid een uitstekende grip, en helpt de jonge skiër korte en vloeiende bochten te snijden.