Sluiten
Kosteloos annuleren tot 24 uur voor vertrek. 100% terugbetaald
Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie
Skiverhuur : Siviez
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
Code : wintersport-vip Verandering

Siviez

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Siviez de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Siviez, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Siviez hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Siviez, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Siviez zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Siviez een ongeloofelijk skigebied aan. Siviez is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Siviez een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Siviez te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Siviez komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Vælg en butik
Kinderopvang & Skilessen
Neige Aventure - Ski School
Tryst place: Cactus corner, CH-1997 Haute-Nendaz