Sluiten
Kosteloos annuleren tot 24 uur voor vertrek. 100% terugbetaald
Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie
Skiverhuur : Chamrousse - Arselle
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
Code : wintersport-vip Verandering

Chamrousse - Arselle

1400 m - 2550 m
90
40
21
Pistes: 815146

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Chamrousse - Arselle de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Chamrousse - Arselle, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Chamrousse - Arselle hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Chamrousse - Arselle, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Chamrousse - Arselle zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Chamrousse - Arselle een ongeloofelijk skigebied aan. Chamrousse - Arselle is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Chamrousse - Arselle een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Chamrousse - Arselle te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Chamrousse - Arselle komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Kinderopvang & Skilessen
Ecole du Ski Français de Chamrousse - Ski School
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Price for group lessons (children): from 28€ 1/2 day
Garderie Les Marmots - Kinderopvang
From: 3 month
Openning hours: Everyday from 9:00am-5:30pm
Prices: 39 € / day - 19 € / morning - 25 € / afternoon
Dining hall: yes