Skiverhuur : Les Bottières
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
Code : topskiresorts Verandering

Les Bottières

1100 m - 2620 m
310
33
68
Pistes: 2556349

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Les Bottières de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Les Bottières, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Les Bottières hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Les Bottières, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Les Bottières zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Les Bottières een ongeloofelijk skigebied aan. Les Bottières is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Les Bottières een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Les Bottières te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Les Bottières komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.