Skiverhuur : Chaillol
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Chaillol

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Chaillol de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Chaillol, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Chaillol hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Chaillol, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Chaillol zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Chaillol een ongeloofelijk skigebied aan. Chaillol is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Chaillol een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Chaillol te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Chaillol komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Kinderopvang & Skilessen
ESF de Chaillol - Ski School
From: 5 years old
Openning hours: Sunday to Friday from 10:00am to 12:00
Tryst place: Ski school / Front de neige
Price for group lessons (children): 23€ ½ day
Club des Piou Piou - Kinderclubs
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:45 am to 4:30 pm
Prices: from 23€ 1/2 day
Dining hall: no