Skiverhuur : Valberg
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Light drizzle
Temperaturen
1° / 6°
Last significant snowfall
zaterdag 29 feb.

Valberg

1430 m - 2100 m
105
25
23
Pistes: 1113298

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Valberg de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Valberg, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Valberg hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Valberg, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Valberg zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Valberg een ongeloofelijk skigebied aan. Valberg is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Valberg een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Valberg te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Valberg komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Kinderopvang & Skilessen
ESF de Valberg - Ski School
From: 5 years old
Openning hours: Everyday from 9:15am to 11:45am and from 1:45pm to 4:15pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Price for group lessons (children): from 21 € ½ day
Crèche Les P'tits Poucets - Kinderopvang
From: 3 months old
Openning hours: Everyday from 8:45am to 5:30pm
Prices: 36 € / day - 18 € / ½ day - 5 € / hour
Dining hall: yes
Le Club des Piou-Piou (ESF Valberg) - Kinderclubs
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Prices: from 24 € ½ day
Dining hall: no