Waar gaat u skiën?
speciale aanbieding
U geniet van een korting op de huur van skimateriaal van Skiset tot wel
-50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1430-2100 m
Alpineskiën
105 Km
Noords skiën
25 Km
Skiliften
23
Skipistes
1113298

Skiverhuur Valberg

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Valberg de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Valberg, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Valberg hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Valberg, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Valberg zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Valberg een ongeloofelijk skigebied aan. Valberg is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Valberg een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Valberg te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Valberg komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

In dit skigebied,
Skiset helpt u bij het maken van de juiste keuze:
met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet
De winkels in het skioord
Skiset Botton
Skiset Botton
Area : Centre/center station
Adres : 8 Avenue de Valberg