Skiverhuur : Notre Dame de Bellecombe
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Partly Cloudy
Temperaturen
-2° / 7°
Last significant snowfall
donderdag 26 mrt.

Notre Dame de Bellecombe

1600 m - 2060 m
185
130
84
Pistes: 31594711

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Notre Dame de Bellecombe de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Notre Dame de Bellecombe, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Notre Dame de Bellecombe hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Notre Dame de Bellecombe, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Notre Dame de Bellecombe zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Notre Dame de Bellecombe een ongeloofelijk skigebied aan. Notre Dame de Bellecombe is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Notre Dame de Bellecombe een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Notre Dame de Bellecombe te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Notre Dame de Bellecombe komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Kinderopvang & Skilessen
ESF de Notre Dame de Bellecombe - Ski School
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Price for group lessons (children): 26 € / 1/2 day
Garderie - Kinderopvang
From: 2 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:30pm
Prices: 15 € / day
Dining hall: no
Jardin des neiges (ESF) - Kinderclubs
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9 am to 5 pm
Prices: 24 € ½ day
Dining hall: no
Jardin des neiges (ESI) - Kinderclubs
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9 am to 5 pm
Prices: 24€ for 2h
Dining hall: no