Skiverhuur : Lelex
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Partly Cloudy
Temperaturen
3° / 8°
Last significant snowfall
dinsdag 02 dec.

Lelex

900 m - 1680 m
30
160
15
Pistes: 10853

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Lelex de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Lelex, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Lelex hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Lelex, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Lelex zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Lelex een ongeloofelijk skigebied aan. Lelex is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Lelex een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Lelex te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Lelex komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Vælg en butik
Kinderopvang & Skilessen
Garderie Le Club des Oursons - Kinderopvang
From: 2 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 12:15pm and from 1:30pm to 5:30pm
Prices: 15 € morning / 20 € afternoon
Dining hall: no
Club des Piou Piou - Kinderclubs
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9 am to 5 pm
Prices: 44 € / day - 29 € ½ day
Dining hall: no