Skiverhuur : Le Collet d'Allevard
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Le Collet d'Allevard

1450 m - 2100 m
35
52
11
Pistes: 6782

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Le Collet d'Allevard de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Le Collet d'Allevard, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Le Collet d'Allevard hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Le Collet d'Allevard, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Le Collet d'Allevard zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Le Collet d'Allevard een ongeloofelijk skigebied aan. Le Collet d'Allevard is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Le Collet d'Allevard een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Le Collet d'Allevard te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Le Collet d'Allevard komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Vælg en butik
Kinderopvang & Skilessen
Ecole de Ski Français - Ski School
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from de 9:30am to 11:30am and from 2:30pm to 5:00pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Price for group lessons (children): 17,50€ ½ day
Club des Piou Piou - Kinderclubs
From: 4 years old
Openning hours: Everyday from 9 am to 5 pm
Prices: 17.50 € ½ day
Dining hall: no