Skiverhuur : Encamp
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
do 24
Weer
Patchy moderate snow
Temperaturen
-10° / -4°
Last significant snowfall
maandag 21 mei

Encamp

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Encamp de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Encamp, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Encamp hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Encamp, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Encamp zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Encamp een ongeloofelijk skigebied aan. Encamp is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Encamp een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Encamp te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Encamp komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Vælg en butik