Waar gaat u skiën?
speciale aanbieding
U geniet van een korting op de huur van skimateriaal van Skiset tot wel
-50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1000-2000 m
Alpineskiën
200 Km
Skiliften
55
Skipistes
909416

Skiverhuur Viehhofen

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Viehhofen de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Viehhofen, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Viehhofen hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Viehhofen, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Viehhofen zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Viehhofen een ongeloofelijk skigebied aan. Viehhofen is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Viehhofen een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Viehhofen te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Viehhofen komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Skifürst
Skifürst
Area : --
Adres : Unterdorf 810