Skiverhuur : Serre Chevalier
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Fog
Temperaturen
-7° / 4°
Last significant snowfall
donderdag 26 mrt.

Serre Chevalier

1200 m - 2800 m
250
35
61
Pistes: 23293513

Serre Chevalier, een gezinsvriendelijk station genesteld in een groene omgevingb Serre Chevalier is de grootste wintersportplaats van de zuidelijke Alpen. Het gebied, dat zich in het massief van Les Écrins bevindt, beschikt over 250 km alpineskipistes en 410 ha voor langlaufers. Hoewel het station op een zekere hoogte ligt, worden 100 km pistes besneeuwd met sneeuwkanonnen. Het station van Serre Chevalier is zeer aantrekkelijk dankzij zijn vele restaurants, zijn kroegen, zijn winkels voor skiverhuur en zijn gezinsvriendelijke animaties.

Skiën in Serre Chevalier
Het station van Serre Chevalier is één van de beste skistations van Frankrijk. Het is een uitgestrekt skigebied dat geschikt is voor alle niveaus. Het hoogteverschil in het station is 1600 meter (tussen 1200 en 2800 meter hoogte). Nadat u uw skimateriaal gehuurd heeft, kunt u zich naar de 81 pistes, die toegankelijk zijn met 61 skiliften, naar de langlaufpistes of naar één van de 5 snowparks van het station begeven.

Goed om te weten: wellness speciaal voor ub Om zich te ontspannen na een dag skiën heeft Serre Chevalier heel wat te bieden. Het wellnesscentrum van het station beschikt over alle voorzieningen: sportzaal, jacuzzi, hammam, spa, massages, enz.

Bergrestaurants vooropb Om te genieten van een maaltijd met een adembenemend uitzicht beschikt Serre Chevalier over meer dan 10 bergrestaurants. Doe uw uitrusting aan die u in een winkel voor skiverhuur gekozen heeft en begeef u erheen. De bergrestaurants zijn ook toegankelijk met sneeuwwandelschoenen en zelfs te voet, dankzij de skiliften.

Bezoek één van onze Skisetwinkels in Serre Chevalier voor de huur van uw skimateriaal of elke andere uitrusting en u bent klaar om de geneugten van de wintersporten te ontdekken in een bebost en prachtig station.

Kinderopvang & Skilessen
Garderie Les Eterlous - Kinderopvang
From: 6 months old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Prices: 44€ / day - 29€ ½ day
Dining hall: yes