Skiverhuur : Rougemont / Gstaad
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Rougemont / Gstaad

1050 m - 3000 m
220
53
Pistes: 1285933

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Rougemont / Gstaad de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Rougemont / Gstaad, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Rougemont / Gstaad hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Rougemont / Gstaad, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Rougemont / Gstaad zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Rougemont / Gstaad een ongeloofelijk skigebied aan. Rougemont / Gstaad is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Rougemont / Gstaad een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Rougemont / Gstaad te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Rougemont / Gstaad komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Vælg en butik