Skiverhuur : Gérardmer
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Gérardmer

750 m - 1150 m
40
100
18
Pistes: 9291

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Gérardmer de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Gérardmer, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Gérardmer hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Gérardmer, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Gérardmer zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Gérardmer een ongeloofelijk skigebied aan. Gérardmer is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Gérardmer een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Gérardmer te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Gérardmer komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Vælg en butik
Kinderopvang & Skilessen
Ecole de Ski Français de Gérardmer - Ski School
From: 4 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Price for group lessons (children): 30 € ½ day