Sluiten
Kosteloos annuleren tot 24 uur voor vertrek. 100% terugbetaald
Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie
Skiverhuur : Bernex
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
ma 23
Weer
Clear/Sunny
Temperaturen
1° / 9°
Last significant snowfall
dinsdag 02 dec.

Bernex

1000 m - 1900 m
30
7
12
Pistes: 4474

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Bernex de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Bernex, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Bernex hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Bernex, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Bernex zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Bernex een ongeloofelijk skigebied aan. Bernex is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Bernex een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Bernex te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Bernex komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Kinderopvang & Skilessen
ESF - Ski School
From: 6 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 12:00pm and from 2:00pm to 4:30pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Price for group lessons (children): 30€ ½ day
Club Piou Piou - Kinderclubs
From: 4 years old
Openning hours: Everyday from 9 am to 4 pm
Prices: 30 € ½ day
Dining hall: yes