Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten

Atomic

Zie de ski-uitrusting : Atomic
Atomic Cloud 8
Atomic Cloud 8

De Atomic Cloud 8 is een van de mondiale bestsellers voor de sportieve skiesters. Deze nieuwe generatie is lichter gemaakt zodat u minder energie verbruikt bij het skiën.

Atomic Cloud Eleven
Atomic Cloud Eleven

De nieuwe Atomic Cloud Eleven is de ideale ski voor perfect geprepareerde pistes. De Cloud Eleven is speciaal voor vrouwen minder zwaar gemaakt en voorzien van een V-vorm waardoor het gemakkelijker is om de bochten in te zetten. Deze ski is bestemd voor prestatiegerichte skiesters die op zoek zijn naar een elegante ski.

Atomic Heaven
Atomic Heaven
De Atomic Heaven is licht, wendbaar en polyvalent. Zijn All-Mountain Rocker profiel geeft hem de nodige draagkracht die nodig is om in alle vertrouwen op verse sneeuw of getransformeerde sneeuw te evolueren.
Atomic Redster Doubledeck 3.0 SL
Atomic Redster Doubledeck 3.0 SL

Atomic heeft al zijn technologie geïntegreerd in de nieuwe Redster Doubledeck 3.0 SL om deze ski de geduchte beweeglijkheid te geven in de scherpe bochten van het type slalom op de piste.

Atomic Redster Doubledeck XT
Atomic Redster Doubledeck XT

De nieuwe Atomic Redster Doubledeck 3.0 XT is een van de best presterende wedstrijdski's van Atomic. Met zijn radius van 15,5 m is de Redster Doubledeck 3.0 XT een uiterst behendige ski, zelfs op hoge snelheid. Het is het ideale compromis tussen de eigenschappen voor de slalom en de reuzenslalom.

Atomic Redster Fibre X
Atomic Redster Fibre X
De Atomic Redster Fibre X is licht, wendbaar en polyvalent. Zijn All-Mountain Rocker profiel geeft hem de nodige draagkracht die nodig is om in alle vertrouwen op verse sneeuw of getransformeerde sneeuw te evolueren.
Atomic Redster Jr Edge
Atomic Redster Jr Edge
De Atomic Redster Jr Edge ski is speciaal ontworpen voor kinderen die hun idolen willen vervoegen. Deze toegankelijke en veelzijdige ski is ideaal voor de eerste wedstrijden en laat jonge skiërs toe om vooruitgang te boeken in de beste omstandigheden
Atomic Redster XT R
Atomic Redster XT R

De Atomic Redster XT is een zeer wendbare ski, perfect om scherpe bochten te 'snijden'. De kanten brengen de kracht met uiterste precisie over naar de piste. Verder voorkomt de lichte verhoging van de tip een verkeerd geplaatste grip van de kanten.

Atomic Vantage 83
Atomic Vantage 83

Een moderne en veelzijdige All Mountain-ski: deze ski heeft een traditionele constructie onder de binding, en garandeert zo evenwichtig gedrag op harde sneeuw, gecombineerd met een progressieve rocker in tip en tail om gemakkelijk te kunnen wenden.

Atomic Vantage X AM CTI
Atomic Vantage X AM CTI
Net als de oude Nomad Blackeye Ti, is deze Vantage X een krachtige en polyvalente ski, ideaal op de piste en langsheen de piste.

Black Crows

Zie de ski-uitrusting : Black Crows
Black Crows Camox
Black Crows Camox
Convergentie tussen middelgrote en grote draagkracht, de mid en de fat, de Camox is het evenwichtspunt van een praktiijk met 70% alle terrein en 30% piste. Zijn kwaliteiten van shape en constructie maken van hem een echte mid-fat alpijnse ski voor degenen die het element willen belasten, maar ook een haalbare en doeltreffende mid-fat zonder fysiek te zijn. 
Black Crows Orb
Black Crows Orb
Dit iconische model is gemoderniseerd. Het opvallende kenmerk van deze nieuwe all-terrain versie van orb is de toevoeging van een Titanal plaat over de gehele lengte. Hij wint alzo in agressiviteit en hechting op alle terrein en op de piste! De eerste black crows bekleed met metaal.
Black Crows Ova
Black Crows Ova
Zijn lichte rocker vooraan en zijn platte hak, maken van hem een zeer handelbare ski met ultra-snelle pivots. Zijn groot gemak van besturing op de pistes en buiten de pistes, op harde sneeuw of poedersneeuw, maken van hem een ideale metgezel voor degenen die pakkend en op alle terrein willen skiën.
Black Crows Ova Birdie
Black Crows Ova Birdie
Lichter in vergelijking met zijn mannelijke collega dankzij lichtere vezels, geniet hij van een meer tolerante flex en een voorwaarts bevestigingspunt die zijn vrouwelijke kant uiten. Deze catchy ski biedt met zijn alpijnse vorm en verfijnde rocker, een groot besturingsgemak en maken van hem een ideale metgezel voor zij die een model zoeken voor 50% piste en 50% alle terrein.

Blizzard

Zie de ski-uitrusting : Blizzard
Blizzard Brahma
Blizzard Brahma
De Brahma, uit het gamma "Bullride" heeft de bouw en de technologie van FlipCore. Hierdoor zijn deze ski's ongelooflijk gemakkelijk en prettig in het gebruik. Met 88 mm breedte onder de binding en 3 lagen Titanal is de Brahma een dynamische ski, geschikt voor all mountain / freeride.
Blizzard Quattro RS
Blizzard Quattro RS
De RS Quattro is de nieuwe hoog performante ski voor pistes van Blizzard. Het concentreert alle Blizzard-technologieën voor de prestaties op de piste om een perfect evenwicht te bieden tussen STABILITEIT, PRECISIE, CONTROLE en WENDBAARHEID.
Blizzard RC CA
Blizzard RC CA

Een perfecte ski voor de mensen die de prestatie van een raceski zoeken, en tegelijk de mogelijkheid willen houden om van radius en snelheid te wisselen.

Blizzard RC Ti
Blizzard RC Ti
Een ski die afkomstig is uit de competitie, die geniet van de traditionele "sandwich" structuur en een Titanal versterking, geboren om grote bochten te "snijden".
Blizzard RTX Race
Blizzard RTX Race
De RTX is een high-performance ski bestemd voor intermediaire skiërs die graag willen leren kanten en die naar deze techniek willen evolueren.

Bogner

Zie de ski-uitrusting : Bogner
Bogner Vision TR
Bogner Vision TR

De ski Bogner Vision TR is een zeer elegant model, met een All Mountain-onderstel om te genieten van alle soorten pistes, ongeacht de sneeuwcondities. Een haute couture-ski!

DPS

Zie de ski-uitrusting : DPS
DPS Cassiar 95
DPS Cassiar 95
De Cassiar 95 is het meest vlottende lid van de Cassiar familie en een verbazingwekkende keuze voor een ski met plat uiteinde om dagelijks op en buiten de pistein eht skipark te skiën.
DPS Wailer 106
DPS Wailer 106
De nieuwe Wailer 106 vorm vertegenwoordigt een enormezoete ervaring voor elke skiër. Het is licht en klaar om te touren, maar ook smeekt hij om dagelijks in het skipark hard te worden aangepakt. Gebruik hem regelmatig als de omstandigheden redelijk zijn en ervaar de nieuwe Chassis-aanpak met zijsneden en een flex-profiel design. Het is een ski die zich rond uw boot buigt, smekend om de stralen van uw bochten te moduleren, terwijl u doorheen een breed scala van sneeuw en terrein klieft.

Dynastar

Zie de ski-uitrusting : Dynastar
Dynastar Glory 79
Dynastar Glory 79

Het Glory-gamma is alvast een voorproefje van de nieuwe generatie All Mountain-ski's voor dames. Door zijn centrale zijkanten biedt de Glory 79 maximale grip op geprepareerde pistes en optimale wendbaarheid op elk terrein.

Dynastar Intense 10
Dynastar Intense 10
De allernieuwste Dynastar INTENSE 10 is een pisteski voor vrouwen, gewijd aan goede en zeer goede sportieve skiësters op zoek naar een high performance ski die in staat is om hen te doen vorderen. Dank zij de nieuwe Powerdrive Inside technologie, kenmerkt de INTENSE 10 zich door een uitzonderlijke grip, een uiterste precisie in korte bochten en een zekere stabiliteit bij hoge snelheid.
Dynastar Intense 8
Dynastar Intense 8
De nieuwe vrouwenski INTENSE 8 is bestemd voor zowel de intermediaire skiëster als voor de goede skiëster die zich graag pleziert op de piste, aan haar eigen tempo. Zijn Powerdrive Inside technologie en lichtheid, laten hem toe om zeer gemakkelijk te draaien, terwijl hij zeer stabiel blijft en grip blijft houden.
Dynastar Mythic
Dynastar Mythic

De nieuwe Mythic van Dynastar combineert de elementen van de moderne freerideski's met een superlichte carbon constructie, om topprestaties te bieden aan alle skiërs die nieuwe terreinen willen ontdekken. De nieuwe carbon constructie zorgt voor lichtheid en stijfheid, de garantie voor een uitstekende grip in alle situaties.

Dynastar Powertrack 79
Dynastar Powertrack 79
De nieuwe Powertrack 79: een nieuwe kijk op de all mountain-ski. Het is een combinatie van verschillende technologieën uit het pisteskiën en freeride. Deze ski zorgt voor maximale rust in de bochten en voor een stevige grip op de zijkanten. De perfecte ski voor alle soorten sneeuw.
Dynastar Powertrack RL
Dynastar Powertrack RL
Alle-terrein in alle gemak. Neem uw wensen in de hand op een performante all mountain ski die totaal tot uw dienst staat. De POWERTRACK RL is een lichte intuïtieve ski; een moderne ski, die het leven van een skiër makkelijker maakt.
Dynastar Speed RL
Dynastar Speed RL
Vermogen en comfort eindelijk samen op ski's met ongelijk verdeelde snijkracht: het plezier van Alpijnse ski op ski's met ogelijk verdeelde grip: het plezier van het Alpijns skiën is nog nooit zo toegankelijk geweest.
Dynastar Speed Zone 12 Ti
Dynastar Speed Zone 12 Ti
De allernieuwste SPEED ZONE 12 Ti biedt een nieuw niveau van comfort, kracht en precisie, met een zeer veelzijdige vorm en een korte straal van 15 m. Deze ski is voorzien van het nieuwe principe van actieve vering: POWERDRIVE. Het absorbeert variaties in het terrein en elimineert instabiliteit door de ski op de sneeuw te drukken om het contact tussen de ski en de sneeuw te bewaren alvorens een duidelijke, krachtige en dynamische versnelling aan te vatten terwijl grip en controle worden verzekerd.
Dynastar Speed Zone 16 Ti
Dynastar Speed Zone 16 Ti
Gebruik makend van de wedstrijdtechnologieën en ontwikkeld voor omstandigheden met harde sneeuw, biedt de allernieuwste SPEED ZONE 16 TI, geïnspireerd op slalom ski's, een nieuw niveau van comfort, kracht en precisie. Deze ski is voorzien van het nieuwe principe van actieve vering: POWERDRIVE, die functioneert als het chassis van een sportwagen. Het absorbeert variaties in het terrein en elimineert instabiliteit door de ski op de sneeuw te drukken om het contact tussen de ski en de sneeuw te bewaren alvorens een duidelijke, krachtige en dynamische versnelling aan te vatten terwijl grip en controle worden verzekerd. Kracht, rebound en herlanceren maken deze ski leuk en performant.
Dynastar Speed Zone 7 Classic
Dynastar Speed Zone 7 Classic
Gebruik makend van de wedstrijdtechnologieën en ontwikkeld voor omstandigheden met harde sneeuw, biedt de allernieuwste SPEED ZONE 7 Classic een nieuw niveau van comfort, kracht en precisie. Deze ski is voorzien van het nieuwe principe van actieve vering: POWERDRIVE INSIDE. Kracht, rebound en herlanceren maken deze ski leuk en performant. 100% piste.
Dynastar Team Comp
Dynastar Team Comp

De ski Dynastar Team Comp is speciaal ontwikkeld voor de kinderen die hun idolen na willen doen. Deze toegankelijke en veelzijdige ski is perfect voor de eerste wedstrijden. Hiermee kunnen jonge skiërs in de beste omstandigheden vorderingen maken.

Fischer

Zie de ski-uitrusting : Fischer
Fischer RC4 Curv Ti
Fischer RC4 Curv Ti
Voortvloeiend uit het RC4 gamma, biedt de Curv TI ongeëvenaarde sensaties op de piste. Zijn drievoudige radius en zijn constructie uit Air Carbon TI 0,5, geven deze ski een onberispelijk dynamisme in de bochten, een maximale stabiliteit en een vloeiende aanvang van de bochten.
Fischer RC4 Race Jr
Fischer RC4 Race Jr
Een pisteski ontworpen voor de bochten. Hij zal de jonge skiërs helpen om vertrouwen te krijgen op de piste en om de elementaire skitechnieken aan te leren.
Fischer RC4 Worldcup RC
Fischer RC4 Worldcup RC

De RC4 RC maakt de kracht van de ski Géant Course bruikbaar voor elke dag, op gevarieerde pistes en sneeuwcondities: ook al zijn de versnellingen vol power, u kunt op elk moment van tempo wisselen en inhaken op kortere bochten.

Fischer RC4 Worldcup SC
Fischer RC4 Worldcup SC

De RC4 SC is minder exclusief dan de ski Slalom Course, maar hij beschikt over de ideale geometrie voor een maximale krachtoverdracht in de korte tot middellange bochten.

Fischer XTR Cruzar
Fischer XTR Cruzar
Deze polyvalente pisteski, geniet van de Rock On-piste voor een zeer grote wendbaarheid en stabiliteit die u nodig heeft om in alle vertrouwen te vorderen.
Fischer XTR Koa 77
Fischer XTR Koa 77
De Koa 77 is uitstekend op alle gebieden. Zijn All-mountain ROCKER zorgt voor een gemakkelijk aanleren en voor harmonie in de bochten. Zijn AirTec kern en RazorShape technologie bieden een ongeëvenaarde lichtheid en vergemakkelijkt de handling.
Fischer XTR Pro Mtn 77
Fischer XTR Pro Mtn 77
Deze nieuwe zeer polyvalente All Mountain Rocker ski geniet van een 77 mm draagvlak en een Razorshape constructie. Het zal alle skiërs en skiësters enorm plezieren. Een van de lichtste in zijn categorie.
Fischer XTR Pro Mtn 80
Fischer XTR Pro Mtn 80
De nieuwe XTR ProMtn 80 is een referentie in de All Mountain categorie. Uitgerust met Razorshape en Air Tec technologieën, plaatst hij zich als een van de meest sportieve in zijn categorie.
Fischer XTR Progressor
Fischer XTR Progressor
Als polyvalente pisteski, brengt de Rocker On-Piste u een uitstekende wendbaarheid en optimale grip bij het keren.

Head

Zie de ski-uitrusting : Head
Head Absolut Joy SLR
Head Absolut Joy SLR

Voor het ontwerp van het nieuwe gamma damesski's heeft Head al zijn technologie in dienst gesteld van het skiplezier! Dankzij de gebruikte materialen is deze ski een van de lichtste in zijn categorie, terwijl de uitzonderlijk goede skibaarheid gewaarborgd blijft. Dankzij het principe Rocker ERA 3.0 zet de ski in alle rust de bocht in.

Head Easy Joy
Head Easy Joy
De EASY JOY is ontworpen als een lichte pisteski die een skiëster van intermediair niveau toelaat om zich zonder inspanning te plezieren.
Head Isupershape Magnum
Head Isupershape Magnum
De technologisch zeer geavanceerde i.Supershape Magnum is de meest veelzijdige Supershape, levert eenvoudig topprestaties op de piste dankzij de KERS krachtbron en gecombineerde technologieen zoals ERA 3.0S, het super snelle race UHM C belag, de Worldcup Sandwich Construction en de Speed Rocker van de i.Supershape Magnum zetten jou achter de gaspedaal.
Head Premium SW
Head Premium SW
Zoals de naam al doet vermoeden is deze Premium ski het toppunt van HEAD op het gebied van prestaties en design; een functioneel, intelligent kunstwerk dat ondanks de CHIP Technologie ervoor zorgt dat het skien in een mum van tijd verbetert! Tevens voorzien van het snelste belag en sandwich construction met de Metal Power Tubes en de reactieve krachtbron Intelligence CHIP Technologie. Dit is skien op het meest geavanceerde en intelligente materiaal.
Head Prestige SW
Head Prestige SW
Version GB
Head Shape SX
Head Shape SX
De Shape SX is ontworpen om te kanten en om een sensationele beheersing op harde sneeuw te garanderen. Deze ski's zijn wendbaar, reactief bij het kanten, zodat u deze in alle vertrouwen kunt uitvoeren.
Head Super Joy
Head Super Joy
De Super Joy is het speerpunt van het nieuwe damesgamma van Head. Deze ski voldoet aan de wensen van de beste skiesters. Deze ski heeft een ongekende verhouding van precisie en lichtheid dankzij zijn kern van Graphene en van de ultralichte honingraatstructuur.  Zijn reactievermogen biedt de ervaren skiesters maximale sensaties. Het lichte ontwerp is een ware innovatie voor dit beoefeningsniveau.
Head Supershape LR
Head Supershape LR
Head Supershape Team LR
Head Supershape Team LR
Voor de eerste bochten, de eerste sprongen en de eerste achtervolgingen onder kameraden. Deze ski is ontworpen voor de opleiding en is voorzien van de ERA² technologie, die het draaien en de kantinzet vergemakkelijkt.

Indigo

Zie de ski-uitrusting : Indigo
Indigo ACR
Indigo ACR

Een hightech ski! Elke ski bestaat uit twee aparte delen die worden gescheiden door een centraal kanaal dat de energie op de binnenste kant concentreert : De ene kant is gemaakt van vrij soepele materialen, die voor comfort en toegankelijkheid zorgen. De andere kant is van carbon, voor het sportieve gedrag. Liever de sportmodus? Ski dan met de carbon zijde aan de binnenkant. Of de ontspanningsmodus? Ski dan met de fiberzijde aan de binnenkant.

K2

Zie de ski-uitrusting : K2
K2 Beluved 78 Ti
K2 Beluved 78 Ti

Deze ski is ontwikkeld voor de dames die maximale precisie willen op harde of ijzige sneeuw. Een traditionele constructie, gecombineerd met een lichte rocker in de tip om de bochten vol vertrouwen in te zetten!

K2 Charger
K2 Charger
De Charger, bestseller in Duitsland, is al meerdere malen bekroond door de gespecialiseerde pers. Deze vinnige en zeer dynamische ski geeft zelfvertrouwen aan de skiërs van een goed niveau die hun techniek zwaar op de proef willen stellen.
K2 Konic 78 Ti
K2 Konic 78 Ti
Het nieuwe All Mountain gamma van K2 wordt Ikonic genoemd. Met de 78 Ti, heeft K2 zich gericht op de prestaties op de piste: het bewijs dat een 78 mm beven wendbaar kan zijn dan nauwere ski's, terwijl het een verhoogde tolerantie biedt in de zachte sneeuw.
K2 Shreditor 85 Jr
K2 Shreditor 85 Jr
De lat is uiteindelijk niet zo hoog gelegd ... De grote broers zullen moeten opletten, hun dominantie zal mogelijk sneller ophouden dan verwacht! Jullie klein broertje en zijn Shreditor 85 Jr zitten reeds in uw kielzog ...
K2 SuperCharger
K2 SuperCharger
Dit levendige en zeer dynamische ski zal de ervaren skiërs die graag hun techniek sterk op de proef stellen, vertrouwen inboezemen. Dat het nu gaat om het nemen van snelle korte bochten op een zeer drukke piste of om perfecte bochten onder de stoeltjeslift te tekenen.

Kastle

Zie de ski-uitrusting : Kastle
Kastle FX85
Kastle FX85

De skibaarheid van Kästle kenmerkt zich door een progressieve tip, die de variaties in het terrein uitvlakt, waardoor elke skiër vol vertrouwen kan evolueren. Omdat hij minder veeleisend is dan een MX, is de FX de ideale ski om toe te treden tot de wereld van Kästle!

Kastle LX 72
Kastle LX 72
De LX 72 is een super lichte ski, speciaal ontwikkeld om te gebruiken op de piste. De LX72 heeft een zeer progressieve punt die afkomstig is van de Kästle-ski's en een constructie van hout/titanal, een blijk van de degelijkheid van het merk. Tot slot is de LX72 zeer toegankelijk, maar toch dynamisch in de opeenvolging van korte of lange bochten.
Kastle MX 74
Kastle MX 74
De MX 74 is een ski die ontworpen is voor gebruik op de piste. Het heeft zeen zeer progressieve spatel wat de originaliteit van Kästle ski's uitmaakt. Ten slotte is de MX74 zeer betaalbaar, terwijl het veel dynamiek biedt in de aaneenschakeling van korte of lange bochten.
Kastle MX 84
Kastle MX 84
De MX 84 combineert een traditionele constructie (rechte kanten, dubbele Titanal platen) op een zeer geleidelijke spatel, herkenbaar door zijn vormgeving. Ten slotte is de MX 84 zeer toegankelijk en bruikbaar voor een breed publiek, terwijl het ongelooflijke prestaties verstrekt voor de meest veeleisende skiërs.

Lacroix

Zie de ski-uitrusting : Lacroix
Lacroix Gravity
Lacroix Gravity
Spelen met de zwaartekracht en de reliëfs, dat is het programma van de nieuwe GRAVITY ski. Een uniek gevoel: dat van over de poedersneeuw te vliegen of zich perfect in de bocht te verankeren op een geprepareerde piste.
Lacroix Mach Carbon
Lacroix Mach Carbon
Waarom is een Lacroix-ski anders dan een andere ski? Deze ski is het resultaat van industriële en strategische keuzes waardoor de productie in kleine series en het gebruik van de beste materialen mogelijk is. Zijn kracht is de eigenschap van het nieuwe CARBON MACH. Maar dankzij de kennis van het wedstrijdmerk blijft deze ski zeer toegankelijk.
Lacroix Pearl
Lacroix Pearl
Nieuw ontworpen met een LX Sandwichstructuur, heeft de Pearl een meer uitgesproken sportief karakter, aan nauwkeurigheid en stabiliteit winnend op harde sneeuw, zonder in te boeten op zijn eerste kwaliteiten van lichtheid, wendbaarheid en veelzijdigheid. Gericht tot de vrouwen, speelt de Pearl ook in op de mode, tussen hedendaags en elegant.

Nordica

Zie de ski-uitrusting : Nordica
Nordica Belle 78 FDT
Nordica Belle 78 FDT
Ontwikkelt voor skiësters met een "intermediair" tot "geavanceerd" niveau, biedt de Belle FDT 78 een echte ski voor alle terrein, speciaal ontworpen voor vrouwen. Nordica heeft specifiek aan de structuur gewerkt om het gewicht met 20% te verminderen, wat makkelijker laat manoeuvreren in de hobbels van bestaande sporen in de sneeuw!
Nordica Doberman Spitfire Ca
Nordica Doberman Spitfire Ca
Als lichtgewicht, voorzien van de EDT-technologie, combineert dit kleine apparaat een slalom spatel voor snelle bochten met een GS-chassis voor stabiliteit en stevigheid. Hij is dan ook ontworpen om uw plezier en uw comfort te vermenigvuldigen op een geprepareerde piste of hobbelige sneeuw.
Nordica Doberman Spitfire Pro
Nordica Doberman Spitfire Pro
De Spitfire zet de beste technologie in ten dienste van het plezier. De combinatie van een SL-spatel met een GS-chassis maakt dat de Spitfire snel is in de lijn van de helling en de bochten aanhoudt zonder u nooit in de steek te laten.
Nordica GT 76 Ti
Nordica GT 76 Ti
De GT 76 Ti is de perfecte combinatie van een moderne lijn gecombineerd met een veelzijdige schoen en een lichte rocker in spatel ... het perfecte product voor skiërs die graag op de pistes blijven.
Nordica GT 78 Evo
Nordica GT 78 Evo
Nordica brengt het plezier terug op de geprepareerde pisten door een "Recreationeel" profiel te combineren met een rocker in spatel en een verhoogde hak! Deze mix van genres brengt prestaties, maar vooral het gemak en de tolerantie op alle soorten sneeuw en voor elk type skiër.
Nordica Sentra 74 Evo
Nordica Sentra 74 Evo
De Sentra Evo 74 is ontworpen om intermediaire skiësters te helpen vooruitgang te boeken op een geprepareerde piste en om gemakkelijk te manoeuvreren in meer gevarieerde omstandigheden, of zelfs af en toe off-piste. Hij is uitgerust met de Rocker + transfer zone combinatie, dat een gemakkelijke besturing toelaat terwijl de dynamische energie van een traditionele ski behouden blijft.
Nordica Spitfire J
Nordica Spitfire J
Jonge liefhebbers van snelheid op geprepareerde pistes zullen houden van de Spitfire J. Een fantastische ligging bij het keren, een ongelooflijke veelzijdigheid en alle beheersing en prestaties die de reputatie van zijn grote broer hebben gemaakt.
Nordica Spitfire RTX
Nordica Spitfire RTX

De Spitfire stelt de beste technologie in dienst van het plezier. Door de combinatie van de tip van SL met een GS-onderstel, is de Spitfire snel in de afdaling en behoudt hij de grip op de kanten.

Nordica Team Race Jr
Nordica Team Race Jr
Voor de eerste bochten, de eerste sprongen, en de eerste chases met uw vrienden. Deze ski ontworpen voor het leren, faciliteert het draaien en het kanten.
Nordica Transfire RTX
Nordica Transfire RTX
Ontworpen voor skiërs met een intermediair niveau die een ski willen die voldoet aan hun technisch niveau, biedt de de Transfire een grote veelzijdigheid om allerlei omstandigheden het hoofd te bieden, terwijl fouten worden vergeven om gans de dag veel plezier te kunnen hebben.

Rossignol

Zie de ski-uitrusting : Rossignol
Rossignol Experience 75
Rossignol Experience 75

De Experience 75 combineert een traditionele camber, voor een optimale grip op harde sneeuw, met een dubbele progressieve Rocker voor meer controle en meer wendbaarheid in losse sneeuw.

Rossignol Experience 80 HD
Rossignol Experience 80 HD
De EXPERIENCE 80 HD is een polyvalente All-Mountain ski bestemd voor ervaren en intermediaire skiërs. De EXPERIENCE 80 HD laat toe om het voorsnijden te perfectioneren en om met alle gemak in de zachte sneeuw te skiën. Met de geheel nieuwe Carbon Alloy Matrix vezel wordt de ski versterkt in al zijn dimensies. Deze revolutionaire vezel is een legering van koolstof en basalt diagonaal geweven.
Rossignol Experience 84 HD
Rossignol Experience 84 HD
De EXPERIENCE 84 HD is een All-Mountain ski bestemd voor skiërs met een gevorderd niveau of expert. Deze ski laat toe om op piste voor te snijden terwijl hij erbuiten een gemakkelijk karakter aanhoudt. Het is een uiterst veelzijdige ski en zul u toelaten om uw speelterrein uit te breiden. Dank zij de nieuwe Carbon Alloy vezel Matrix, is deze ski versterkt in al zijn dimensies. Deze revolutionaire vezel is een legering van koolstof en basalt diagonaal geweven.
Rossignol Famous 10
Rossignol Famous 10
Voor de meisjes die de bochten snijden. De nieuwe Rossignol FAMOUS 10 zal de ervaren skiësters die willen de pistes willen snijden verrukken. Een hoog performante vrouwen ski met maten die een mannequin doen verbleken. Twee 'energie latten' die u een buitengewoon glijgevoel, grip en snelheid bieden.
Rossignol Famous 4
Rossignol Famous 4
In alle lichtheid. De nieuwe Rossignol FAMOUS 4 is bestemd voor beginnende tot intermediaire skiësters. Deze zeer lichte ski is niettemin een veilig ski, met een ideale constructie om in alle veiligheid en zonder te forceren voor te snijden. Makkelijk om te skiën en te dragen, zal deze zeer wendbare en reactieve ski u naar een meer vloeiende techniek en meer vertrouwen verheffen.
Rossignol Famous 6
Rossignol Famous 6
De nieuwe Rossignol FAMOUS 6 is een pisteski bestemd voor intermediaire tot gevorderde skiësters. Met deze ski's aan de voeten, zal het aaneensluiten van de bochten u nog nooit zo eenvoudig zijn geleken. Eenvoudig, veilig en catchy, zal uw nieuwe speeltje u de pistes moeiteloos doen afdalen en het niveau van uw techniek verhogen! Zijn "couture"-stijl design zul u uiteindelijk overtuigen.
Rossignol Hero Elite All Turn
Rossignol Hero Elite All Turn
De HERO ELITE ALL TURN CARBON is een nieuwe ski in het HERO gamma. Deze ski is ontworpen voor veeleisende klanten met een goed ski-niveau, maar die zich niet willen specialiseren in of zich beperken tot een bepaald type bochten. Zijn traditionele sandwich constructie met rechthoekige randen geeft hem een uitstekende prestatie en precisie. Zijn vorm in uitgesproken CAP aan de uiteinden verbetert zijn rotatie en maakt zijn gedrag in de bocht speelser.
Rossignol Hero Junior Multi-Event
Rossignol Hero Junior Multi-Event
Een taillering geschikt voor korte en vloeiende bochten. Een brede punt om snel en gemakkelijk de bochten aan te zetten. Prestaties en toegankelijkheid voor de toekomstige kampioenen.
Rossignol Hero LT
Rossignol Hero LT
De Hero LT beschikt over de laatste innovaties van de wereldbeker. Deze ski richt zich op de technische skiërs die op zoek zijn naar een stevige ski die een perfect ski/sneeuw-contact biedt en een maximale stabiliteit op hoge snelheid.
Rossignol Hero ST
Rossignol Hero ST
De Hero ST beschikt over de laatste innovaties van de wereldbeker en richt zich op de technische skiërs die op zoek zijn naar een ski die soepel en krachtig is in de korte bochten. Deze ski staat voor grote prestaties en toegankelijkheid.
Rossignol Pursuit 100
Rossignol Pursuit 100
Licht, responsief, tolerant, de PURSUIT 100 (EXPRESS) is DE ski die deze winter dringend in uw favoriete winkel moet worden gehuurd om de geneugten van het skiën te verhogen. Gemakkelijk en evolutief, onder zijn duidelijke bereikbaarheid verbergt zich een geweldige skibaarheid, ideaal om zich nooit te vervelen in zijn progressie.
Rossignol Pursuit 300
Rossignol Pursuit 300

Het Pursuit-gamma is een referentie op de piste en heeft dan ook al diverse prijzen in de wacht gesleept. Door de combinatie van een heel lichte rocker in de tip met een traditionele camber over de hele lengte van de ski, gaat het inzetten in de bocht gemakkelijker. De Pursuit 300 levert al zijn vermogen bij het carven.

Rossignol Pursuit 700 Ti
Rossignol Pursuit 700 Ti
Met zijn sandwich constructie voorzien van een houten kern en een enkele plaat Titanal, zullen niet enkel de experts toegang krijgen tot alle kracht van de Rossignol PURSUIT 700 TI, een moderne pisteski die het spel verandert. De energie beheerst voor een tienvoudig plezier: alle DNA van Rossignol sinds zijn oorsprong in één enkele ski!
Rossignol Sky 7 HD
Rossignol Sky 7 HD
De allernieuwste Sky 7 HD is de fusie voor allen, de ultieme polyvalentie voor het plezier zonder beperking, welke ook de aard van de sneeuw is. Met de geheel nieuwe Carbon Alloy vezel Matrix wordt de ski versterkt in al zijn dimensies. Deze revolutionaire vezel is een legering van koolstof en basalt diagonaal geweven. Het is de ideale metgezel van de skiër die alle uithoeken van een skistation wil ontdekken om er de perfecte plekken te ontdekken.
Rossignol Smash 7
Rossignol Smash 7
De Smash 7 is de ideale ski voor de freeriders in de dop. De ski glijdt bijzonder goed door de poedersneeuw zodat u moeiteloos kunt genieten van nieuwe sensaties.
Rossignol Sprayer
Rossignol Sprayer
Een echte Twin Tip-ski om zich in het sneeuwpark te kunnen uitleven.
Rossignol Temptation 77
Rossignol Temptation 77
Terwijl hij licht blijft, is deze vrouwenski voldoende bewerkt om de gebruikers het gevoel van controle en een moeiteloze besturing te bieden. Deze ski houdt de gewenste curve aan zelfs op moeilijke sneeuw. Hetgeen u helpt om uw speelterrein uit te breiden en te gaan zien wat er gebeurt buiten de pistes!
Rossignol Temptation 84
Rossignol Temptation 84
De All-Mountain ski Temptation 84 W is de standaard voor polyvalente high performance. Met de tip die Rossignol de award voor technologie heeft doen winnen, en met een lichtgewicht constructie, biedt deze ski het gevoel van gemak in elk terrein en verzekert tegelijkertijd een nauwkeurige besturing op geprepareerde pistes.
Rossignol Terrain Baby
Rossignol Terrain Baby

Een pisteski speciaal ontworpen voor de eerste bochten. Hiermee krijgen de jonge skiërs vertrouwen op de piste en leren zij de basistechnieken van het skiën.

Rossignol Unique
Rossignol Unique
Super licht, een gulle spatel om het aanvatten van de bochten te vergemakkelijken, een rocker tip en hiel om het aanslagen te vergemakkelijken en voor de veiligheid: de dames zullen plezier en progressie kunnen combineren!
Rossignol Zenith Xpress
Rossignol Zenith Xpress
Dit is de meest tolerante en het gemakkelijkste te beheersen model uit dit nieuwe gamma van Zenith. Op geprepareerde pistes, geeft hij vertrouwen vanaf de eerste bochten en geeft hij u de mogelijkheid om het skigebied met gerust gemoed te doorkruisen.

Salomon

Zie de ski-uitrusting : Salomon
Salomon Kiana
Salomon Kiana
Makkelijk te controleren en meer vergevingsgezind om vertrouwen op de piste te garanderen
Salomon Lyra R
Salomon Lyra R
et All Mountain chassis, maar een beetje breder, biedt een geruststellende stabiliteit op de piste, ongeacht de sneeuwcondities. Met een gloednieuwe lichtgewicht constructie, gaat de overgang bij het draaien zeer snel en de Lyra R is zeer dynamisch.
Salomon QST 85
Salomon QST 85
De nieuwe QST 85 is een All-Mountain ski die de bijzonderheid heeft om uit te blinken op de piste. Dank zij zijn houten kern en een semi-sandwich constructie, snijdt de QST 85 perfect de bochten, maar met de voordelen van een All-Mountain vorm er bovenop. Dit maakt het gemakkelijk om te skiën in alle soorten sneeuw.
Salomon W-max 8
Salomon W-max 8
Skiësters met sportief temperament zullen plezier hebben! De W-Max 8 is een waar speelgoed op de piste: hij is levendig, zonder zich nooit agressief te tonen.
Salomon X-drive 8.0 BT
Salomon X-drive 8.0 BT

Reactiviteit, veelzijdigheid en plezier op het hele skigebied. De X-Drive 80 levert opmerkelijke prestaties op harde sneeuw, terwijl de lichte rocker in de tip de onregelmatigheden van het terrein absorbeert, zowel op als buiten de piste.

Salomon X-Drive Focus
Salomon X-Drive Focus

Van het gamma X-Drive is dit het meest tolerante model en het gemakkelijkst in toom te houden. Een ski die vanaf de eerste bocht vertrouwen geeft zodat u in alle rust het skigebied kunt doorkruisen.

Salomon X-max X12
Salomon X-max X12
De twee lagen titanium, de inserts uit koolstof en de 100% houten kern bieden een fenomenale kracht en precisie op de piste. Verleg uw grenzen tot het uiterste met een ski van minder dan 6 kg.
Salomon X-max X6 R
Salomon X-max X6 R
De ultieme verhuurski om het snijden onder de knie te krijgen.
Salomon X-max XR
Salomon X-max XR
Begin met carven met de beste junior pisteski.
Salomon X-Race SC
Salomon X-Race SC
Laat uw competitiegeest de vrije loop: hetzelfde recept en meer toegankelijk.

Volant

Zie de ski-uitrusting : Volant
Volant Pulse White
Volant Pulse White
De skibaarheid van de Volant is uniek: een harmonieuze buigzaamheid in korte en grote bochten, die de ski zijn dynamiek geeft zonder te veel van de benen te eisen.
Volant Pure Silver
Volant Pure Silver

Technologie en karakter zijn de kwaliteiten die het beste de conceptie van de VOLANT ski's weergeven. De Pure is een klassieker van het VOLANT gamma, gewijd aan geharde pistes. Design en prestaties!

Volkl

Zie de ski-uitrusting : Volkl
Volkl Code Speedwall S UVO
Volkl Code Speedwall S UVO
Al degenen die zich richten op radicale en scherpe bochten zullen op de CODE Speedwall S UVO willen staan. Kan omgaan met hoge snelheden met gepersonaliseerde kantlijnen en een dunnere pad voor een betere handelbaarheid.
Volkl Racetiger Speedwall SL Demo
Volkl Racetiger Speedwall SL Demo
Een ski voor het racen grootheden, uitgerust met de nieuwe Speedwall technologie, de eerste waxable veld om waardevolle honderdsten voor de overwinning te krijgen.
Volkl RTM 84 UVO
Volkl RTM 84 UVO
De geoptimaliseerde Full-Rocker constructie in combinatie met de UVO anti-vibratie-technologie, maakt een perfecte controle van de ski mogelijk: prestaties van hoog die de meest veeleisende skiërs de mogelijkheid zullen beiden om veel plezier te hebben!