Skiverhuur : Kron Platz - Bruneck
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
Code : findskiholidays Verandering

Kron Platz - Bruneck

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Kron Platz - Bruneck de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Kron Platz - Bruneck, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Kron Platz - Bruneck hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Kron Platz - Bruneck, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Kron Platz - Bruneck zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Kron Platz - Bruneck een ongeloofelijk skigebied aan. Kron Platz - Bruneck is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Kron Platz - Bruneck een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Kron Platz - Bruneck te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Kron Platz - Bruneck komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Vælg en butik