Skiverhuur : Keystone

Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
Code : findskiholidays Verandering

Keystone

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Keystone de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Keystone, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Keystone hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Keystone, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Keystone zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Keystone een ongeloofelijk skigebied aan. Keystone is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Keystone een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Keystone te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Keystone komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Vælg en butik

Kinderopvang & Skilessen

The Keystone Ski & Ride School for children - Ski School

From: 3 years old
Openning hours: From 9.30am to 3.30pm
Tryst place: Not specified
Price for group lessons (children): $ 153 / day

Nursery - The Keystone Ski & Ride School - Kinderopvang

From: 2 months
Openning hours: From 8.30am to 4.00pm
Prices: $ 125 / day
Dining hall: Yes

Kids Club - The Keystone Ski & Ride School - Kinderclubs

From: 2 months
Openning hours: From 8.30am to 4.00pm
Prices: $ 125 / day
Dining hall: Yes

Snow Garden - The Keystone Ski & Ride School - Sneeuwtuin

From: 2 months
Openning hours: From 8.30am to 4.00pm
Tryst place: Not specified
Prices: $ 125 / day
Dining hall: Yes