Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten

U overweegt om te gaan skiën en om zoveel mogelijk van de mogelijkheden te profiteren? U wilt de complicaties vermijden? In dit geval, profiteer van skiverhuur van tevoren op Skiset.com.

Door online uw skimateriaal bij Skiset te huren, heeft u uw ski's in bezit bij uw aankomst in één van de 400 skioorden in Europa. De marktleider van het skiverhuur in Frankrijk, Skiset doet er alles aan om u een maximaal comfort en veiligheid te verzekeren. Hun professionele teams hebben uitstekende kennis van alle verschillende skiuitrustingen en geven u advies over het gebruik op de pistes.

Door online uw ski's bij Skiset te huren profiteert u van een korting tot 50% t.o.v de prijs van skiverhuur ter plekke in de winkel. Eenmaal uw ski's gereserveerd te hebben op Skiset.com, rest u slechts ze op te halen in de winkel, die zich op twee passen van uw accommodatie in de bergen bevindt.

Beëindig de eindeloze wachtrijen en het oneindige proberen; vind de eenvoud en reserveer uw ski's online bij Skiset!

Skiverhuur: garanties van Skiset

Wanneer u skimateriaal op skiset.com huurt, garandeert Skiset:

kwaliteit van het gehuurd materiaal

Het te huur beschikt gesteld materiaal, is zorgvuldig geselecteerd tussen de beste sportmerken, in perfecte staat en met regelmatig onderhoud: affutage (scherpstelling), fartage (waxen), droging en behandeling van de skischoenen.

De veiligheid van volwassenen en kinderen

Het aanbod van de ski's te huur bestaat uit materiaal dat door technici wordt nagecontroleerd zowel in het begin van ieder seizoen als aan het eind. De regels van het goedkuren worden uitsluitend door verhuurbedrijven vastgesteld, rekening houdend met de bijzonderheden van ieder klant.

Een optimale bescherming op de pistes

Skiset verbindt zich ertoe om het maximale te doen voor de veiligheid van uw kinderen: een kinderhelm van merk, zal u automatisch voor elk materiaalverhuur voor kinderen voorgesteld worden (categorieën Mini Kid, Espoir, Kampioen).

Meer comfort

Of u nu alleen bent of in groep, stelt Skiset u een uitgebreid gespecialiseerd keus aan verhuur, evenals instructies in het merendeel van de winkels ter beschikking. Wij geven u overigens de mogelijkheid uw materiaal in te ruilen voor een ander uitrusting, die beter bij u past (zonder bijbetaling in dezelfde categorie).

De ontvangst in de winkel

Tenslotte garandeert Skiset u een persoonlijk en warm ontvangst in de winkel en een aanbod aan materiaal dat op uw niveau en uw skigewoontes wordt aangepast.

Uw ski's bij Skiset, specialist van het online skiverhuur, reserveren

Om uw skivakantie te vergemakkelijken, heeft Skiset een online reservering- en verhuringsysteem van skimateriaal opgericht, dat er voor zorgt dat uw skimateriaal direct op te halen is in het gekozen skioord. In twee klikken, kunt u het materiaal bestellen dat bij uw lengte, gewicht en niveau past. Door uw Ski's op internet te reserveren profiteert u van een reductie van minimum 20% op al uw materiaalverhuur.